Vatan Partisi genç adaylarını tanıttı! Perinçek'ten olağanüstü dönem vurgusu

Vatan Partisi Türkiye’yi yönetmeye talip 208 genç adayını Ankara’da düzenlediği görkemli törenle tanıttı. Türkiye'de en fazla genci listelerinden milletvekili adayı gösteren Vatan Partisi’nin tanıtım toplantısına gençlerin ilgisi yoğun oldu. Vatan Partisi Lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, törende yaptığı konuşmada "Türkiye’nin olağanüstü bir döneme girdiğine" dikkat çekti, “Olağanüstü dönemlerde çözüm devrimcidir, çözümün kahramanları Türk gençliğidir” dedi. Toplantıda konuşan gençlik önderleri de Türkiye’yi yönetmeye hazır olduklarını vurguladı.

Vatan Partisi Türkiye’yi yönetmeye hazır genç milletvekili adaylarını tanıttı.

Her seçimde milletvekili listelerini genç adaylarla donatan Vatan Partisi, bu seçimlerde de genç adayları liste başlarına yerleştirdi. Toplam 208 gençle Türkiye'de en fazla genci listelerinden milletvekili adayı gösteren parti Vatan Partisi oldu. Ankara Green Park Otel'de yapılan görkemli törene yüzlerce genç katıldı.

Törende konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek Türkiye’nin olağanüstü bir döneme girdiğini vurguladı.

Türk gençliğinin olağanüstü dönemlerin kahramanları olduğunu vurguladı Perinçek.

Perinçek Meclis’te olan iktidar ve muhalefet partilerinin çıkmazda olduğunu söyledi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş de Milli Mücadele döneminin önemli isimlerinde olan Tıbbiyeli Hikmet’e atıf yaptı.

Vatan Partisi İstanbul 2.Bölge 2.Sıra Milletvekili Adayı Diş, Türk Gençliği’ne çağrı yaptı.

Türkiye’nin en kitlesel gençlik örgütünün lideri olan Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Cem Dikmen de konuştu törende. Vatan Partisi İzmir 2.Bölge 1.Sıra Milletvekili Adayı Dikmen Vatan Partisi adaylarının sistem medyasında gösterilmediğine dikkat çekti.

ulusal.com.tr