Doğu Perinçek Habertürk’te Azerbaycan’ın nasıl kazanacağını açıkladı: ABD ve kuklası Paşinyan’a karşı Ankara – Bakü - Moskova - Tahran ittifakı

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, Kafkasya hattında Atlantik planlarının ve Soros destekli Paşinya'nın nasıl bertaraf edileceğini anlattı. Dağlık Karabağ krizinin çözümü için Türkiye, İran ve Rusya'nın iş birliği yapması gerektiğine işaret etti. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Perinçek, Abhazya'ya karşı küçümseyici söylemleri de sert sözlerle eleştirdi.

Doğu Perinçek Habertürk’te Azerbaycan’ın nasıl kazanacağını açıkladı: ABD ve kuklası Paşinyan’a karşı Ankara – Bakü - Moskova - Tahran ittifakı

ABD ve kuklası Paşinyan yönetiminin Dağlık Karabağ işgaline karşı Azerbaycan mücadeleye başladı. Türkiye'nin ve bölge ülkelerinin yakından takip ettiği gerilimi Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek değerlendirdi.

Habertürk Televizyonu canlı yayınında konuşan Perinçek, ABD ve Avrupa'dan destek isteyen Ermenistan’ın saldırganlığına karşı Türkiye’nin Azerbaycan’la kader birliği içinde olduğunu belirtti.

Vatan Partisi Lideri, Doğu Akdeniz ve Oratdoğu'da kaybeden ABD'nin Soros kuklası Paşinyan üzerinden güç arayaşında olduğuna dikkat çekti.

Bölgedeki kukla devlet planlarına karşı Türkiye’nin Moskova ve Tahran’la işbirliğinin Azerbaycan’ın zafere taşıyacağını vurguladı.

Vatan Partisi Genel Başkanı, bağımsız bir devlet olan Abhazya'yı küçümseyen açıklamalara da sert tepki gösterdi.

ulusal.com.tr

Azerbaycan vatan partisi Doğu Perinçek moskova tahran Ermenistan