Bursa'da 3 kişi sahte içki kurbanı

İnsan hayatını hiçe sayan sahte içki imalatçıları yine can aldı. Bursa'da 3 kişi sahte içkiden yaşamını yitirdi. Hastaneye kaldırılan 11 kişiden 6'sının sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor.

Bursa'da 3 kişi sahte içki kurbanı

Bursa'da sahte içkiden zehirlendiği iddia edilen 1 kişi daha hayatını kaybetti. Böylece sahte içkiden ölenlerin sayısı 3'e yükseldi.

Yılbaşı öncesi korkulan oldu, sahte içki üreticileri yine can aldı. Sahte içkiden zehirlendiği şüphesiyle 11 kişi hastaneye kaldırıldı. Mehmet İ. ve Ferdi N. yaşamını yitirdi. Yoğun bakım servisinde tedavi gören İrfan Ç.'nin de hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 3'e yükseldi.

Çekirge Devlet ve Bursa Şehir hastanelerinde tedavileri süren 11 kişiden 6'sının sağlık durumunun ciddiyetini koruyor. Bu kişilere sahte içkileri sattıkları iddiasıyla E.O. ve U.K. gözaltına alındı. Polis ekipleri, U.K'den içki satın alan 4 kişinin adreslerini belirleyip, 30 litre sahte içkiyi tüketilmeden ele geçirmişti. Gözaltına alınan 2 kişiden alkol temin eden başkalarının da olup olmadığını araştırıyor.

bursa sahte içki operasyonu