Pınar Kaynak olayında dehşet ayrıntılar! Müge Anlı 22 Ocak Çarşamba tamamını izle... Müge Anlı'da bugün neler yaşandı?

Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 22 Ocak gününde yayınlanan yeni bölümünde 16 yaşındaki Özbek Şahzade bulundu, Pınar Kaynak olayı ise tekrar masaya yatırıldı...

Pınar Kaynak olayında dehşet ayrıntılar! Müge Anlı 22 Ocak Çarşamba tamamını izle... Müge Anlı'da bugün neler yaşandı?

Müge Anlı'nın bugün yayınlanan son bölümünde Pınar Kaynak olayı, Ankara'da kaybolan Emine Yıldırım, 4 çocuk annesi Meral, kaybolan Şahzade ve Şaver Cindi'nin konuları ele alındı.

PINAR KAYNAK'I KİM ÖLDÜRDÜ?

İşkence gösterilerek öldürülen 1 çocuk annesi Pınar Kaynak olayı masaya yatırıldı... Pınar’ın Trabzon’da yaşadığı ve bir gece yarısı ıssız bir bölgeye iki arkadaşı tarafından bırakıldığı ertesi gün jandarmanın Pınar’ı elleri zincirle bağlanmış ve işkence edilerek öldürülmüş şekilde bulunduğu bilgisi paylaşıldı.

Kaynak'ın cesedinin üzerinde sayısı belirlenemeyen birden fazla sperm bulunduğu da paylaşıldı. Öldürüldüğü gün 1 kız 2 erkekle dışarı çıkan Pınar'ın, yanında olan arkadaşı Tuğba; Arın'ın, Pınar'a dugusal bir manada yakınlık içerisinde olduğunu hissetmedim fakat bana Boztepe'de alkol aldığını söyledi ve bana her zamanki gibi Pınar'ın bağırıp çağırıp gittiğini mesaj attığını ifadesinde söyledi. Fakat Nuri ve Arın ifadesinde bunları söylemediği ortaya çıktı.

Pınar'ın sevgilisi Murat'la ilişkisi hakkında kritik bilgi veren, Pınar'ın eski eşi Gökay, bir gün Pınar'ın evinde olduğu sırada, Murat'ın eve gelip, Pınar'a tekme tokat saldırdığını ve aralarında kavga yaşandığını ifadesinde anlattı.

Müge Anlı ekibine konuşan Gökay, Pınar'ın sevgilisi Murat'ın bir gün görüşmeye çağırdığını ve Pınar'ın dayısının cinayeti işlediğini düşündüğünü söylediğini anlattı. Murat'ın, Pınar'a karşı çok şiddet gösterdiğini duyduğunu da sözlerine ekledi.

Pınar'ın eski kayınvalidesi ise asıl suçluların Pınar'ın ailesi olduğunu söyledi. Pınar'ın ölümünden sonra daha önceden Pınar'ın verdiği telefon numarasını arayan eski kayınvalide telefonu Murat'ın açtığını ve bunu hak ettiğini, çok hoplayıp zıplamış, sizde sevinin öldüğüne dediğini iddia etti. Fakat davada Murat'ın örneklerinin alınmadığı ortaya çıktı.

ŞAHZADE BULUNDU

18 Ocak Cumartesi günü evden kaçan 16 yaşındaki Şahzade olayında ilginç gerçekler ortaya çıktı. Annesinin evli sevgilisiyle birlikte olan Şahzade'nin annesinin mesajlarını yakalamasından sonra evden kaçtığı iddia edildi.

Çalıştığı pidecinin sahibiyle birlikte olan anne, sevgilisinin telefonunu karıştırınca şok mesajlarla karşılaştı. Kızıyla sevgili olduğunu öğrenen anne, üstüne birde kızının bu adamdan hamile olduğunu da atılan fotoğraflardan anladı.

37 yaşındaki Ramazan ile konuşmaya giden anne Mukaddes, bilgi alınamayınca Müge Anlı'ya katıldı. Bugün gözaltına alınan Ramazan'ın iki çocuğunun annesi eşi de durumu öğrenince terk etti.

Annesini televizyonda gören Şahzade ise bugün çok üzülüp eve döndü. Annesine gerçekleri anlatan Şahzade, uzun süredir tehdit edildiğini itiraf etti. Ve tecavüze uğradığını ifadesinde polislere de aktardı.

ulusal.com.tr

müge anlı ile tatlı sert müge anlı müge anlı izle