Şırnak'ta şehit düşen 3 askerin kimliği belli oldu

Şırnak'ta şehit düşen 3 askerin kimliği belli oldu

Şırnak'ta izinden dönen askerlerin birliklerine götürülmesi için konvoyun yol emniyetini sağlayan askerlere PKK'lı teröristlerin açtığı ateşle şehit olan 3 şehit düştü.

MALATYA, ANKARA VE DENİZLİ'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

3 askerden Piyade Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi, Onbaşı Hamza Yıldırım ile er Kaan Kandemir'in ailelerinin oturduğu Malatya, Ankara ve Denizli'ye şehit ateşi düştü. Üsteğmen Tanrıverdi'nin Malatya kent merkezinde oturan ailesine, Onbaşı Hamza Yıldırım'ın Ankara'daki baba ocağına ve er Kaan Kandemir'in Denizli'nin Çivril İlçesi'nde oturan ailesine öğle saatlerinde askeri yetkililer haber verdi.

Haberin duyulmasının ardından Adnan Menderes Bulvarı ile şehidin ailesinin evine Türk bayrakları asıldı.İki çocuk sahibi Ayşe ve Ergün Çifti'nin, tezkere almasına 66 gün kalan oğulları Ömer Kaan Kandemir'i kısa süre önce Şırnak'taki birliğinde ziyaret ettikleri öğrenildi.

BAYGINLIK GEÇİRDİLER

İbrahim Tanrıverdi'nin anne ve babasına acılı haberi 2 ordu komutanlığından gelen bir heyet verdi. 5 kardeşin en küçüğü olan Tanrıverdi’nin baba ocağında yas ve gözyaşı var. Baba Hasan Tanrıverdi ve Anne Gaffur Tanrıverdi acı haberi aldıktan sonra baygınlık geçirdi. Sağlık ekiplerinin evin içerisinde şehit üst teğmenin yakınlarına sağlık hizmeti verdikleri bildirildi.

TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILDI

Şehit Piyade Onbaşı Hamza Yıldırım'ın Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki baba ocağına ateş düştü. Ankara Merkez Komutanlığı ekipleri tarafından acı haber aileye sağlık görevlilerinin kontrolünde verildi. Şehidin Bala İlçesi Karahamzalı köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Şehidin evinin bulunduğu sokak komşuları tarafından Türk bayrakları ile donatıldı.