8 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri terörle mücadelesinde taviz vermiyor. Teröre karşı silahlı mücadele kararlılıkla devam ediyor. 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar tam 16 bin 871 terörist etkisiz hale getirildi. Bu yıl ise 431 PKK’lı öldürüldü. Etkin, caydırıcı ve saygın bu güç sayesinde PKK’daki çözülme de sürüyor…

8 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Terör örgütü PKK’nın sınır ötesindeki inleri yerle bir ediliyor.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, A Haber’de konuştu. Bu yılki bilançoyu açıkladı.

Operasyonlar bugün de kararlılıkla sürüyor. Milli Savunma Bakanlığından operasyonlara ilişkin açıklama yaptı. Zap ve Haftanin bölgelerinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla terör hedefleri tespit edildi. Hedefler ani hava harekâtları ile ateş altına alındı. Operasyonda 8 terörist etkisiz hale getirildi.

Operasyonlar sonuç veriyor, PKK’lılar bir bir teslim oluyor, terör örgütü çözülüyor.

Suriye kuzeyinden kaçan 1 PKK/YPG’li Nusaybin’de hudut karakoluna, Irak kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 1 PKK’lı terörist de Silopi’de güvenlik güçlerine teslim oldu.

Bölücü örgütün hareket kabiliyeti de kalmadı. PKK'nın Suriye yapılanması YPG/PYD içerisinde faaliyette bulunan bir grup terörist Türkiye’ye kaçak yollarla giriş yaptı. Bu durum tespit edildi. Gelen istihbarat üzerine hemen harekete geçildi. Sansasyonel eylem hazırlığı içerisinde oldukları belirlenen 4 kişi yakalandı.

Adreslerde yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildi.

ulusal.com.tr

pkk ırak