Motosiklet hırsızı tutuklandı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir apartmanın garajından motosiklet çaldığı belirlenen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Motosiklet hırsızı tutuklandı

Geçen Pazar günü İzmir Karşıyaka Bostanlı Polis Merkezi Amirliği'ne gelerek müracaatta bulunan M.Ş., motosikletini ikametinin bulunduğu apartmanın garajına park ederek evine su bıraktığını, kısa süre sonra garaja geri döndüğünde ise motosikletinin yerinde olmadığını, apartmana ait güvenlik kamerası görüntülerini incelediğini, kayıtlarda bisikletli bir şahsın garaja geldiğini, bisikleti orada bıraktıktan sonra motosikleti iterek çalıştırdığını ve hızla uzaklaştığını ifade ederek, motosikletini çalan şahıstan şikayetçi oldu. Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin konuyla ilgili çalışmaları neticesinde, söz konusu hırsızlık olayını, daha önce de hırsızlık suçlarından hakkında işlem yapılmış olan K.B. isimli şahsın yaptığı belirlendi.

Olayın ertesi günü çalıştığı iş yerinde çalınan motosikletle birlikte yakalanan şüpheli K.B., hırsızlık olayını alkolün etkisiyle gerçekleştirdiğini ifade etti. Motosiklet ve K.B.’nin çalıştığı iş yerine ait olduğu belirlenen bisiklet sahiplerine teslim edilirken, şüpheli K.B. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

İHA

izmir Karşıyaka motosiklet hırsızlığı