Son dakika haberleri... İzmir'de deprem (05 Ocak 2020 Kandilli Rasathanesi-AFAD son depremler)

İzmir Urla açıklarında 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem; İzmir, Aydın, Manisa'da da hissedildi. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Ege Denizi'nde, İzmir'in Urla ilçesi açıklarında saat 1.11'de meydana gelen 4,0 büyüklüğündeki #deprem sonrası, şu ana kadar, olumsuz bir ihbar alınmamıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Son dakika haberleri... İzmir'de deprem (05 Ocak 2020 Kandilli Rasathanesi-AFAD son depremler)

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre saat 01:11'de İzmir Urla açıklarında 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 16 kilometre olarak açıklandı.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise depremin büyüklüğünü 4.0, derinliğini ise 12 kilometre olarak açıkladı.

AFAD'TAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Ege Denizi'nde, İzmir'in Urla ilçesi açıklarında saat 1.11'de meydana gelen 4,0 büyüklüğündeki #deprem sonrası, şu ana kadar, olumsuz bir ihbar alınmamıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

deprem izmir son depremler