Cumhuriyetçi Hekimler 2. Başkanı Hikmet Çevik: Armağan Çağlayan'a dava açmak için bir avukat ordusu ile konuyu inceliyorum

Armağan Çağlayan'ın, Youtube'da yaptığı programına konuk aldığı Çatlak Şanzel lakaplı pavyon şarkıcısının, 17 yaşında öldürdüğü doktor için hiçbir bir pişmanlık duymadığı açıklamalarının videoda yayınlanması sosyal medyada büyük tepki oluşturdu. Birçok kişi tarafından tepki gösterilen Armağan Çağlayan’a bir tepkide Cumhuriyetçi Hekimler 2. Başkanı Hikmet Çevik’ten geldi. Çevik, “Armağan Çağlayan'a dava açmak için bir avukat ordusu ile konuyu inceliyorum” paylaşımını yaptı.

Cumhuriyetçi Hekimler 2. Başkanı Hikmet Çevik: Armağan Çağlayan'a dava açmak için bir avukat ordusu ile konuyu inceliyorum

Medikritik'in haberine göre; Armağan Çağlayan'ın, Youtube’da yaptığı programa konuk aldığı Çatlak Şanzel’in "Babaannem yanlış ameliyatla vefat etti. Onu öldüren doktoru öldürdüm. Ben de çocuktum, 17 yaşındaydım. 36 sene hapis cezası aldım, 24'e indi. O zaman cezanın 3'te biri yatılıyordu. 7 sene 2 ay 10 gün yattım. Sonra alışkanlık yaptı, birkaç kere de yaralamadan girdim." sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Armağan Çağlayan'ın bu sözler üzerine kahkaha atması ise başta sağlık çalışanları olmak üzere çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından büyük tepki topladı.

Bu olay üzerine Cumhuriyetçi Hekimler 2. Başkanı Hikmet Çevik sosyal medya hesabından, “Dava açmak için bir avukat ordusu ile konuyu inceliyorum. Bu paylaşım mutlaka hukuk tartısına çıkacak. Kimse unutulacak zannetmesin.” paylaşımını yaptı.

Cumhuriyetçi Hekimler 2. Başkanı Hikmet Çevik