Meteoroloji açıkladı: Kar yağışı İstanbul'a geri dönüyor, iki gün sürecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, İstanbul'u günlerce felç eden kar yağışı kente geri dönüyor. Trakya'da kar beklenirken, İstanbul'da şiddetli rüzgarla birlikte karla karışık yağmur bekleniyor. Yarın Ankara çevrelerinde de kar yağışı görülecek. İşte meteorolojinin İstanbul, Ankara ve Türkiye geneli ettiği hava durumu tahminleri...

Meteoroloji açıkladı: Kar yağışı İstanbul'a geri dönüyor, iki gün sürecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, İstanbul'u günlerce felç eden kar yağışı kente geri dönüyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre yarın Trakya'da kar beklenirken, İstanbul'da şiddetli rüzgarla birlikte karla karışık yağmur bekleniyor. Yarın Ankara çevrelerinde de kar yağışı görülecek.

Cumartesi günü Türkiye'de Karadeniz Bölgesi'nin tamamında yağış bekleniyor. Yağışlar Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kar olarak görülecek. Türkiye'nin güney doğu sınırlarında da cumartesi günü yağmur görülmesi bekleniyor.

Haftanın son günü ülke genelindeki hava durumda değişiklik beklenmiyor. Karadeniz'de başlayan yağışlar orta ve doğu kesimlerde devam edecek.

Türkiye yeni haftaya soğuk havanın etkisiyle girecek. Doğu Anadolu bölgesinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Salı günü yeni bir yağışlı sistem Türkiye'nin batısında etkili olacak. Marmara ve Ege'nin tamamı ile Batı Akdeniz'de yağışlar görülecek.

Çarşamba günü nerdeyse tüm Türkiye kar yağışının etkisi altına girecek.

İstanbul'da çarşamba günü başlayan kar yağışı Perşembe günü de devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, aynı gün Doğu Anadolu bölgesi için buzlanma ve don olayı bekliyor.

ulusalkanal.com.tr

istanbul meteoroloji kar yağışı