Şırnak'ın öncüleri Vatan Partisi'ni büyütüyor

Şırnak'ta Vatan Partisi'ne katılan Belediye Meclis Üyesi İsmail Kabul ile Silopi İlçe Başkanı Mustafa Bayrak, Vatan Partisi lider Doğu Perinçek ile bir araya geldi. Vatan Partisi Genel Başkanı, İsmail Kabul'a il başkanı yetki belgesini verdi. Daha sonra Ulusal Kanal canlı yayınına katılan Kabul ve Bayrak Vatan Partisi'ne üye olup görev alması için bölge halkına çağrı yaptı.

Şırnak'ın öncüleri Vatan Partisi'ni büyütüyor

Haber: Buse Gençtürk

Bağımsız, üreten başı dik bir Türkiye mücadelesi veren Vatan Partisi, Doğu ve Güneydoğu'da büyüme adımları attı. Vatan Partisi'ne katılan Şırnak'ın öncüleri Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek ile buluştu.

Perinçek'in Şırnak Belediye Meclis Üyesi İsmail Kabul ve Silopi İlçe Başkanı Mustafa Bayrak ile yaptığı görüşmede kentin sorunları ele alındı.

Vatan Partisi Genel Merkezi'ndeki görüşmede Perinçek, İsmail Kabul'e il başkanı yetki belgesini verdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek yaptığı konuşmada, ''Şırnak ilimizin örgütlenmesi için yetki belgesini Sayın İsmail Kabul kardeşimize veriyoruz. Başarılar diliyoruz. Köylülerimizin köylerine dönmesi için, sınırda serbest ticaret için Vatan Partisi Şırnak ilimizde çalışmaya İsmail Kabul arkadaşımızın önderliğinde başlamıştır.'' dedi.

Vatan Partisi İl Başkanı İsmail Kabul, ''Beni bu göreve layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Gece gündüz durmadan çalışacağım. Halkımıza hizmet edeceğime burada da yemin ediyorum.'' sözleriyle teşekkürlerini iletti.

Görüşmenin ardından Ulusal Kanal'da özel yayınına katılan Kabul ve Bayrak Vatan Partisi'ne neden üye olduğunu anlattı.

İsmail Kabul, ''Ezilen insanların yanıdır. Düşen insanların yanıdır. Şırnak bölgesinde en çok baskı görenler, baskı altında yaşayan vatandaşlarımıza derman olmaya çalışıyor bizim Vatan Partisi.'' ifadelerini kullandı.

İsmail Kabul ve Mustafa Bayrak, bölge halkını Vatan Partisi'ne üye olmaya davet etti. İş insanlarına da bölgeye yatırım çağrısında bulundu.

İsmail Kabul, ''İş insanlarına çağrıda bulunuyorum. Artık gelsinler. Şırnak bölgesi zengin bir bölgedir. Yatırım yapsınlar. Gençlerimiz boş kalmasınlar. Gelsinler biz Vatan Partisi olarak iş insanlarına her türlü yardımda bulunuruz.'' çağrısında bulundu.

Silopi İlçe Başkanı Mustafa Bayrak, ''Yazıhaneyi kurduk. Ay sonunda açılışımız olacak. Katılmak isteyenler, partimizin bünyesinde çalışmak isteyen binlerce insan var.'' halkı Vatan Partisi'ne katılmaya davet etti.

vatan partisi şırnak Doğu Perinçek İSMAİL KABUL