TGB'liler yetkilileri barınma sorununu çözmeye çağırdı

Türkiye Gençlik Birliği Antalya ve Eskişehir'de basın açıklamaları yaptı. Yetkilileri yaşadıkları barınma sorununu çözmeye çağırdı. TGB'liler, ''Barınma temel ihtiyacımızdır.'' dedi. Devlet yurtlarının sayısının artırılması başta olmak üzere çözümleri sıraladı.

TGB'liler yetkilileri barınma sorununu çözmeye çağırdı

Bir anda yükselen kiralar yüzünden kimi özel yurtlara mecbur kalıyor, kimi geçici misafir oluyor, kimi de memleketine dönmek zorunda kalıyor. Üniversiteli öğrencilerin barınma sorunu sürüyor.

Antalya'da Türkiye Gençlik Birliği öncüllüğünde Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Toplulukları, yerleşke önünde basın açıklaması yaptı.

TGB Genel Yönetim Kurulu Üyesi Umut Belen, yetkilileri barınma sorununu çözmeye çağırdı. Devlet yurtlarının sayısının artırılması başta olmak üzere çözümleri sıraladı.

TGB'liler üniversite kenti Eskişehir'de de basın açıklaması yaptı.

TGB Eskişehir İl Başkan Vekili Hasan Almışlar, sorunun çözümü için kalıcı adımların atılması gerektiğini söyledi. Çözüm önerilerini kamuoyu ile paylaştı.

TGB öğrencilerin barınma sorununa kesin çözüm için 2-3 Ekim'de Ankara'da büyük bir buluşma düzenleyecek. Tüm öğrenciler bu buluşmaya çağırıldı.

türkiye antalya Eskişehir tgb barınma türkiye gençlik birliği barınma sorunu özel yurt GENÇLİK BİRLİĞİ