Öncü Kadın'dan ''Şırnak'a Kardeşlik Köprüsü'' kampanyası

Vatan Partisi Öncü Kadın, Şırnaklı çocuk ve gençler için ''Kardeşlik Köprüsü'' kuruyor. Yardım kampanyası için başta ayakkabı, kitap, kıyafet, kırtasiye ve oyuncaklar toplanacak. Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, herkesi Şırnak'a kardeşlik eli uzatmak için kampanyaya katılmaya davet etti.

Öncü Kadın'dan ''Şırnak'a Kardeşlik Köprüsü'' kampanyası

Toplumun her kesiminin sorunlarına çözüm getiren Vatan Partisi Öncü Kadın şimdi de Şırnak'a kardeşlik eli uzatıyor. Öncü Kadın, ''Kardeşlik Köprüsü'' sloganı ile Şırnaklı çocuk ve gençler için yardım kampanyası başlattı. Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, herkesi Şırnak'a kardeşlik eli uzatmak için kampanyaya katılmaya davet etti:

- Her şeyden önce biz bu yardım kampanyasını yalnızca basit bir yardım kampanyası değerlendirmiyoruz, Türkiye'nin dört bir yanından Şırnak'a kardeşlik köprüsü kuruyoruz. bölücü terör örgütü PKK'nın yarattığı ekonomik ve psikolojik yıkımın yaralarını sarmak için Türkiye'nin dört bir yanından Şırnak'a el uzatıyoruz bu el bir kardeşlik elidir.

- Bu kampanyayı Türk'te bizi Kürt'te bizi hepimiz Türk milletiyiz bilincini dayanışma duygularını pekiştirecek bir kampanya olarak değerlendiriyoruz. Milli birliğimize harç koyduğunu harç koyacağını biliyoruz, kampanyayı hem Şırnak'taki kardeşlerimize yardım elimizi uzatmak hem de kardeşliğimizi ve birliğimizi pekiştirmek amacıyla düzenliyoruz.

Ayvalı, kampanya kapsamında bölge halkı için başta okul olmak üzere birçok farklı ihtiyaç ürünü toplanacağını açıkladı:

- Kampanyamız kapsamında Şırnak'ta yaşayan çocuk ve gençlerimiz için yani 0-18 yaş grubuna hitap eden bir kampanya çocuk ve gençlerimiz için kıyafet, ayakkabı, kırtasiye, kitap ve oyuncak topluyoruz. bağışta bulunmak isteyen dostlarımız Vatan Partisi il ve ilçe Başkanlığına ya da Öncü Kadın il ve ilçe Başkanlığına ulaşabilirler.

Meltem Ayvalı başlattıkları kampanyayı Ulusal Kanal'a değerlendirdi. Ayvalı, 20 Şubat'ta sona erecek kampanya için özel belirlenen telefon numarasından da insanların kendilerine ulaşabileceğini söyledi:

- 20 Şubat tarihin de Ankara'dan toplanan malzemelerle birlikte yardım tırı Şırnak'a yola çıkacak. Şubat ayı sonuna kadar Şırnak'a ulaşmasını bekliyoruz. Kampanya için özel olarak açtığımız telefon hattından bizlerle iletişime geçebilirler 20 Şubat'a kadar başta bütün üyelerimizin ve sonrasında bütün dostlarımızın çevrelerimizin kampanyaya katkısını bekliyoruz.

türkiye pkk vatan partisi ulusal kanal türk şırnak Kürt meltem ayvalı öncü kadın kardeşlik köprüsü