'Milli Hükümet Formülünü sunacağız'

İşçi Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Aydınlık Türkiye” temalı dayanışma yemeği, adına yakışır bir dayanışma ortamı sağladı.

'Milli Hükümet Formülünü sunacağız'

İşçi Partisi Maltepe Birlik yemeği İşçi Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Aydınlık Türkiye” temalı dayanışma yemeği, adına yakışır bir dayanışma ortamı sağladı.

Dayanışma yemeğine İşçi partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, Silivri Çadırları Sorumlusu Hıdır Hokka, Gezi Şehidi Mehmet Ayvalıtaş’ın babası Ali Ayvalıtaş, sendika temsilcileri, İşçi Partisi yöneticileri ve partililer katıldı.

Yemek İşçi Partisi Maltepe İlçe Başkanı Süleyman Somer’in konuşması ile başladı. Somer, AKP’nin geçmiş dönemlerde seçim sistemini bozduğunu ve sağlıklı sonuçlar alınmadığını. Özellikle fazla basılan oy pusulaların sebebi açıklanamadığını söyledi. Güneydoğuda daha organize seçim hilesi yapıldığını söyledi. Bu haksızlıkların muhakkak hesabının sorulacağını biz bunu her ortamda anlatmaya devam edeceğiz dedi

Ergenekon ve Balyoz sürecinde bir yargılama değil, adeta orduya saldırıldı.

Hasan Atilla Uğur son günlerde yaşadığımız olayları değerlendirdi. Aynel Arap için yapılan eylemlerinde yapılanları asla kabul edemeyeceğini söyledi. Gezi eylemlerinde bunların asla yaşanmadı ve yağmalama yapılmadığını söyledi.

Bizim için PKK’da, Hizbullah’ta, Cemaat ’de terör örgütüdür. Biz bunların hepsiyle mücadele edeceğiz. Biz Mustafa Kemal’in Askerleriyiz. Sayın Atilla Uğur, Halkımızın seçeneksiz olmadığını, yakında müjdeli haberlerimiz olacak. Halkımızın karşına muhakkak Milli Hükümet Formülünü sunacağız. Uğur salonda bulunan Ali Ayvalıtaş’ı selamladı.

Aydınlık Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel Aydınlık Gazetesi, Ulusal Kanal’ın güçlü şekilde yoluna devam ettiğini söyledi. Aydınlık Gazetesi’nin İzmir matbaasının çalışmalarını sürdürdüklerini anlattı. "Mücadele sürecinde doğru basın araçlarına sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu gördük" diye konuştu.

İlker Yücel komutanlara kurulan kumpaslar yıkıldı komutanlarımız çıktı. "Şimdi önümüzde hükümet olma hedefi var, bu hedef için çalışmalıyız. Bu yolda bütün vatanseverleri birlik olmaya çağırıyoruz. "

Silivri Çadırları sorumlusu Hıdır Hokka Silivri Çadırlarının görevini hakkıyla yapıp tamamladığını ve kaldırıldığını söyledi. Hıdır Hokka mücadelenin önemini anlatıp halkımızı yeni mücadele alanlarında, hükümet hedefinde birleşmeye ve görev almaya çağırdı.

Gezi Şehidi Mehmet Ayvalıtaş’ın babası Ali Ayvalıtaş içinin yandığını, ve bunun hesabını muhakkak soracağını. Gezi eylemlerinde biz bayrak ve Atatürk için alanlardaydık. Biz İnsanca yaşamak dışında hiçbir şey istemedik. Bizim için her insan aynı değerdedir dedi. "Oğlumun hesabını sormadan ölmeyeceğim" dedi.

Yemekte müzik dinletileri yapıldı ve şiirler okundu. Son zamanlarda yaşananları içeren kısa bir belgesel gösterildi.

Yemek’te Gezi Şehitlerimizde unutulmadı slayt gösterimi yapıldı.

İşçi Partisine yeni katılan üyelere Hasan Atilla Uğur ve Hıdır Hokka tarafından parti rozetleri takıldı. Hasan Atilla Uğur ve Hıdır Hokka’nın etkili konuşması ile vatandaşlarımızdan katılımlar arttı ve yeni karar veren vatandaşlarımıza da parti rozetleri takıldı. Halkımız mücadele yerinin İşçi Partisi olduğunu bu nedenle İşçi Partisine katıldıklarını söylediler.

Yemek müzik dinletileri ile son buldu.

Nasuh Bektaş

ulusalkanal.com.tr