Kahramanlara veda

Karaman ve Yozgat şehitlerini son yolculuğuna uğurladı bugün. Şırnak İdil'de çıkan çatışmada şehit olan Özal Harekat polisi Hakan Yılmaz ve Muzaffer Tufaner'in cenaze törenlerine binlerce yuttaş katıldı.

Kahramanlara veda

Özel Harekat polisi Hakan Yılmaz ve Muzaffer Tufaner...Operasyonların başarıyla tamamlandığı Şırnak'ın İdil ilçesinde görev yapıyorlardı.

İlçede dün PKK'nın dağ kadrosundan olan teröristleri bir evde sıkıştırmışlar, ağır yaraları olmalarına rağmen 6 teröristi etkisiz hale getirmeyi başarmışlardı.

Çatışmada şehit olan Özel harekat polisleri için bugün memleketlerinde tören düzenlendi.

Şehit Hakan Yılmaz'ın ilk durağı Kayseri oldu. Ailesinden alınan helalliğin ardından şehit Yılmaz Karaman'a getirildi.

Şehit Hakan Yılmaz Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapıyordu. Yaklaşık 2 ay önce geçici görevle Şırnak'ın Cizre ilçesine gönderildi. Cizre'de başarılı bir operasyon yürüten Şehit Hakan Yılmaz daha sonra İdil'e gönderildi. Karaman'da düzenlenen törenin ardından Özel Harekat Polisi Hakan Yılmaz, Polis Şehitliği'ne defnedildi. Şehit Polis, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Şehit Özel Harekat Başpolis Muzaffer Tufaner için ise Yozgat'ta tören düzenlendi.

43 yaşındaki Tufaner evli ve 3 çocuk babasıydı. Şehit Muzaffer Tufaner'i babası karşıladı.

Özal Harekat Polisi Muzaffer Tufaner Yerköy merkez Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından Saray Köy mezarlığında toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr