AKP kampa girdi

AKP, 22'nci istişare toplantısı için Afyon'da kampa girdi. İki günlük kampın gündemi oldukça yoğun. En önemli başlık ise Ağustos ayında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri. Kamp için il genelinde ve otel çevresinde alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti.

AKP kampa girdi

AKP, 22'nci istişare toplantısı için Afyon'da kampa girdi. Başbakan Tayyip Erdoğan’ın başkanlık edeceği iki günlük kampın gündemi yoğun. En önemli gündem ise Köşk seçimleri.

AKP'nin adayının belirlenmesi için Afyon'da önemli kararlar alınacak.

Kampta ayrıca dört isim, beş konuda katılımcıları bilgilendirecek. Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop hem cumhurbaşkanlığı seçimleri hem de 2015 genel seçimi hakkında bilgi verecek.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, açılım süreci ve Gülen örgütü ile ilgili çalışmaları aktaracak. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da, Gülen örgütüne karşı atılan ve atılacak olan adımlar hakkındaki süreci anlatacak.

Kamp için hem Afyon genelinde hem de toplantının yapılacağı otel çevresinde alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti. Otel çevresine yerleştirilen mobil araçlarla, sürekli kamera kaydı yapılacak.

Otellerin çatılarında da özel harekat polisleri yerleştirildi. AKP'lilerin kalacağı odalar tek tek güvenlik kontrolünden geçirildi. Güvenli internet kullanımı için otelin kablosuz ağı yerine Başbakanlık kablosuz güvenli internet ağı kuruldu.

ulusalkanal.com.tr

AKP cumhurbaşkanlığı erdoğan kamp