Atatürk Üniversitesi AÖF ve Anadolu Üniversitesi AÖF sınav giriş belgeleri ve sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav giriş belgeleri ne zaman açıklanacak? AÖF sınav tarihi ne zaman? Anadolu Üniversitesi AÖF final sınav giriş belgeleri erişime açıldı mı? Sınav sonuçları ne zaman erişime açılıyor? Atatürk Üniversitesi AÖF sınav giriş belgeleri ne zaman açıklanacak? AÖF final sınavı ne zaman? AÖF final sınavları kaç oturumda yapılacak? Sınav giriş belgeleri açıklandı mı? AÖF güz dönemi sınav takvimi belli oldu mu? Sınav giriş belgeleri açıklandı mı? AÖF sınavı ne zaman yapılacak? AÖF sınavı saat kaçta? AÖF sınav belgeleri nereden alınacak? Atatürk Üniversitesi sınav giriş belgesi açıklandı mı? AÖF final sınav giriş yerleri açıklandı mı? Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Atatürk Üniversitesi AÖF ve Anadolu Üniversitesi AÖF sınav giriş belgeleri ve sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavları 12-13 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek. Sınavlar iki oturum şeklinde gerçekleşecek.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde ise 19-20 Ocak tarihinde yapılacak sınavlarının sınava giriş belgelerini öğrencilerin erişimine henüz açılmadı.

Öğrenciler Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ÖBS) Öğrenci Bilgi Sistemi'nden sınav giriş belgelerinin çıktısını alabiliecek. Alınan belgeyle öğrenciler hangi okulda sınava gireceğini hangi oturumda hangi derslerden sınava gireceğini ve sınav saatlerini görebilecek.

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanmaktadır. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır. Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 5 (beş) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz. Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.

AÖF SINAV GEÇME NOTLARI

84 – 100 AA 4,00 Geçti

77 – 83 AB 3,70 Geçti

71 – 76 BA 3,30 Geçti

66 – 70 BB 3,00 Geçti

61 – 65 BC 2,70 Geçti

56 – 60 CB 2,30 Geçti

50 – 55 CC 2,00 Geçti

46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti

40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti

33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti

Anadolu Üniversitesi atatürk üniversitesi AÖF AÖF sınav sonuçları