Cumhurbaşkanı Erdoğan operasyonun hedefini açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, operasyondaki son durumu açıkladı, harekata karşı çıkan batı ülkelerini sert sözlerle eleştirdi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Barış Pınarı Harekâtına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Teröristlerin Türk ordusu karşısında direnemeyeceğini söyledi. PKK'nın ABD tarafından 30 bin araçlık silahla donatılmasına rağmen etki gösteremediğini vurguladı. Erdoğan Haseke ve Ayn El Arab tarafının kontrol altına alınmasıyla operasyonun sonlandıracağını da açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan operasyonun hedefini açıkladı

Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili konuştu. Operayondaki ayrıntıları paylaştı. Mehmetçik adım adım Suriye'nin kuzeyinde ilerliyor. Terör örgütü kaçacak delik arıyor.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan kameraların karşısındaydı. Televizyonların genel yayın yönetmenleriyle bir araya geldi. Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi de ilk kez oradaydı. Savunma ve İçişleri Bakanları da yanındaydı. Türkiye'nin uzun süredir üzerinde çalıştığı Barış Pınarı Hekatının hedefini açıkladı.

Amerika'ya rağmen PKK bozguna uğradı. Verdikleri silah da onları kurtaramadı.

Sıkışan terör örgütü, sınırda yaşayan yurttaşlara saldırdı. Bilançoyu Erdoğan verdi.

Cumhurbaşkanı bir kez daha vurguladı. Hedefin Kürtler değil PKK olduğunu. Mehmetçik'in nasıl hassas davrandığını da anlattı.

Erdoğan Adana mutabakatına dayanarak Suriye'ye girdiklerini söyledi.

Türkiye'nin operasyonuna karşı çıkan ve yaptırımlarla tehdit edenlere de yanıtı vardı Erdoğan'ın.

pkk tsk Barış Pınarı Harekatı pyd YPG cumhurbaşkanı erdoğan