Başkentte 1 Mayıs trafiği

Başkentte 1 Mayıs trafiği oldukça yoğun geçiyor. Çalışma Bakanı Faruk Çelik önce Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'ı ardından da KESK Genel Başkanı Lami Özgen'i makamında ağırladı.

Başkentte 1 Mayıs trafiği

1 Mayıs öncesi Başkent'te trafik oldukça yoğundu.

Çalışma Bakanı Faruk Çelik sendikalarla, 1 Mayıs için yapılan alan tartışmalarını masaya yatırdı. Bakan Çelik önce, 1 Mayıs'ı İstanbul Kadıköy'de kutlama kararı alan Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'ı ağırladı.

Basına kapalı yapılan toplantının ardından Türk-İş Başkanı açıklama yaptı, "Bizim yapımız, tabanımız müsaade alınmayan bir yerde 1 Mayıs'ı kutlamak istemiyor" ifadelerini kullandı.

Atalay, "hiç bir şey 1 Mayıs'ın önüne geçmemeli, dağlar kadar sıkıntımız var. 1 Mayıs'ta bu sorunları, başta Kadıköy olmak üzere alanlarda haykıralım." dedi.

Çalışma Bakanı Faruk Çelik, Türk-İş'ten sonra KESK Genel Başkanı Lami Özgen'i ağırladı. Basına kapalı geçen toplantının ardından Lami Özgen de açıklama yaptı. Özgen; "Biz İstanbul'da Taksim Alanında 1 Mayıs'ı kutlayacağız, bütün çalışmalarımızı bu şekilde yürütüyoruz" dedi.

KESK Başkkanı; "Çalışma Bakanlığı, sendikalar ile diğer bakanlıklar arasında köprü görevi yapmalı, Bakanlık üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli" dedi.

ulusalkanal.com.tr

1 mayıs ergün atalay