Davutoğlu'ndan; Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş'a 'harita' tavsiyesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu. Muhalefet partilerinin PKK ile aynı çizgide AKP'yi suçladığını belirten Davutoğlu, milletin bu nedenle bu partileri cezalandırdığını söyledi. "Sayın Kılıçdaroğlu'na, Bahçeli'ye, Demirtaş'a tavsiyem genel merkezlerinin bütün odalarını, koridorlarını oy aldıkları ve alamadıkları yerlerin haritaları ile döşesinler. Her sabah geçerken bir ders alsınlar" şeklinde konuşan Davutoğlu, "terörle mücadele kararlılıkla sürecek" dedi.

Davutoğlu'ndan; Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş'a 'harita' tavsiyesi

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuştu. 1 Kasım seçimlerini değerlendiren Davutoğlu, CHP ve MHP'yi terör örgütü ile aynı çizgide buluşmakla suçladı.

Davutoğlu, seçmenin HDP'yi de aynı şekilde cezalandırdığını söyledi.

Başbakan, ayrıca, "Sayın Kılıçdaroğlu'na, Bahçeli'ye, Demirtaş'a tavsiyem genel merkezlerinin bütün odalarını, koridorlarını oy aldıkları ve alamadıkları yerlerin haritaları ile döşesinler. Her sabah geçerken bir ders alsınlar." şeklinde konuştu.

Başbakan, terörle mücadele operasyonlarının hız kesmeden süreceğini belirtti.

ulusalkanal.com.tr

devlet bahçeli kemal kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu selahattin demirtaş