Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ramazan Bayramı'nı yayınladığı video mesaj ile kutladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türk Milletinin Ramazan Bayramı'nı yayınladığı bir video mesaj ile kutladı. Bakan Koca, "En içten dileğimiz şimdi yaşayamadığımız güzellikleri çok yakında yaşamak. Önümüzde bir bayram daha var. Ne zaman geleceği bize bağlı" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ramazan Bayramı'nı yayınladığı video mesaj ile kutladı

Salgın günlerinde hasret kalınan ne varsa çok yakında yeniden yaşama dileğini iletti. Sağlık BakanıFahrettin Koca, Türk Milletinin Ramazan Bayramı'nı yayınladığı video mesaj ile kutladı.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu bayram, evde ailelerimizle birlikte ve birbirimize her zamankinden yakınız. Büyüklerimiz ve sevdiklerimizle bir araya gelmeyi ise biraz erteledik. En içten dileğimiz şimdi yaşayamadığımız güzellikleri çok yakında yaşamak. Bayramımız mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

Koca'nın paylaştığı videoda ise, "Yine sahillerde yürüyeceğiz. Sokaklar yine bizim olacak. Komşularımızla buluşacağız. Yine büyüklerimizle bayramlaşacağız. Çocuklar parklarına kavuşacaklar. Arkadaşlarımızla bir kafede buluşacağız. Sevdiklerimiz için yine yollara düşeceğiz. Her günümüz yine sevinçle dolacak. Önümüzde bir bayram daha var. Ne zaman geleceği bize bağlı." ifadeleri yer aldı.

ulusal.com.tr

ramazan bayramı sağlık bakanı fahrettin koca