Pink Martini 14 Temmuz'da Harbiye Açık Tiyatrosu'nda

Pink Martini, Buıka ile verecekleri dinleti öncesinde, Türk dinleyiciye yanıt verebilmek için vereceği dinleti, 14 Temmuz'da Harbiye Açık Tiyatrosu'nda 21:30'da... Pink Martini, yeni albümü 'Dream A Lıttle Dream''ın tanıtılması için çıktığı Avrupa turnesi kapsamındaki dinleti, Pink Martini'nin eski hayranlarının merakla beklediği bir dinleti olma özelliğini de taşıyor.

Pink Martini 14 Temmuz'da Harbiye Açık Tiyatrosu'nda

Pink Martini, Buıka ile verecekleri dinleti öncesinde, Türk dinleyiciye yanıt verebilmek için vereceği dinleti, 14 Temmuz'da Harbiye Açık Tiyatrosu'nda 21:30'da...

Pink Martini, yeni albümü 'Dream A Lıttle Dream''ın tanıtılması için çıktığı Avrupa turnesi kapsamındaki dinleti, Pink Martini'nin eski hayranlarının merakla beklediği bir dinleti olma özelliğini de taşıyor.

Pink Martini, "Sympathique", "Hang on Little Tomato", "Hey Eugene!", "Splendor in the Grass", "Joy to the World", "1969" ve "A Retrospective" albümleri ile Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip... Bilindiği gibi yaptığı her albümü ile altın ve platin plak kazanan Pink Martini, son albümü "Get Happy" 18 aylık bir maratonun ardından çıkarabilmişti.

Grup, ''Get Happy" kayıtlarının yolculuğuna Phyllis Diller'ın vefat etmeden önce yapmış olduğu son kayıt ’Smile' şarkısı ile başlayan grup, Avustralyalı başarılı kabare divasi Meow Meow, alımlı ve alışılmadık Fransız Philippe Katerine, yakışıklı ve ışıl ışıl radyocu Ari Shapiro, sıcakkanlı harika kardeşler The Von Trapps ve muhteşem bir performansla Rufus Wainwright'ın albümlerine konuk olması ile hayranlarına muhteşem bir müzik şöleni sunuyor.

Pink Martini'nin Türk dinleyicisine sürprizi ise 'Quizas Quizas Quîzas', 'Sway', 'Smile' gibi unutulmaz eserlerinin yanında, 'Üsküdar' şarkısını 'Get Happy"de yorumlamış olmaları.

ulusalkanal.com.tr