Kadın güvenlik korucuları görev başında

Doğu Anadolu Bölgesi’nde terörle mücadelede jandarmanın en büyük yardımcısı kadın güvenlik korucuları. Muş’ta 17 kadın güvenlik korucusu, görevlerini başarıyla yerine getiriyor. Onlar, Seyithan Üs Bölgesi'nde teröristlere geçit vermemek için canla başla vatan nöbeti tutuyor.

Kadın güvenlik korucuları görev başında

Eller tetikte, gözlerini kırpmadan 7/24 vatan nöbeti tutuyorlar. Jandarma timleri ile teröristlere geçit vermiyorlar. Mehmetçiğin omuzdaşı kadın güvenlik korucuları, milletin huzuru ve vatanın bölünmez bütünlüğü için görev başında.

Onlar, Doğu Anadolu Bölgesi'nde terörle mücadelede jandarmanın en büyük yardımcısı… Muş’ta 17 kadın güvenlik korucusu, Seyithan Üs Bölgesi'nde terör örgütüne geçit vermemek için canla başla görev yapıyor.

Devletin sunduğu son teknoloji silah ve teçhizatları kullanıyorlar. PKK’lı teröristlerle mücadelede ön saflarda yer alıyorlar.

Zorlu eğitimlerden geçtiler. Her türlü görevin üstesinden gelmek için eğitildiler. Onlar, vatan aşkıyla yaptıkları görevlerini başarıyla yerine getiriyor.

Kadın güvenlik korucuları, terörle mücadelenin yanı sıra trafik denetimi ve asayişin sağlanmasında da jandarma ekiplerine yardımcı oluyor.

pkk terörist terörle mücadele muş jandarma görev Doğu Anadolu Bölges PKK terör