Mendil satan gencin burnunu kırdı

ADANA'da kimliği saptanamayan bir sürücü, tartıştığı kırmızı ışıkta duran araçların arasında dolaşıp mendil satan 17 yaşındaki Yakup A.'nın burnu yumruk darbesiyle kırdı.

Mendil satan gencin burnunu kırdı

Merkez Seyhan İlçesi Ziyapaşa Bulvarı'nda Yakup A. kırmızı ışıkta duran araçların arasında dolaşıp mendil satmak isterken plakası alınamayan otomobil sürücüsü, aracın camını açıp, "Utanmıyor musun insanları kandırmaya. Git çalış, böyle rahatsızlık verme" diye bağırdı. Bunun üzerine "Ben kimseyi rahatsız etmiyorum" cevabı veren Yakup A. ile sürücü tartışmaya başladı. Otomobilden inen kimliği belirsiz sürücü, Yakup A.'yı yumruk ve tekmelerle dövüp yere düşürdü. Aldığı yumrukla burnu kırılan Yakup A. kanlar içinde kalırken, öfkeli sürücü de aracına binerek olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin haber vermesiyle gelen polis, kanlar içindeki Yakup A. için ambulans çağırdı. Sağlık görevlilerinin tedavi için hastaneye götürmek istediği Yakup A., olay yerinde duran bisikletinin çalınacağını söyleyerek gitmek istemedi. Yaralı genç, güçlükle ikna edilerek ambulansa taşındı. Olay yerinde kalan bisikleti ise kadın polis bir esnafa teslim etti.

Polis, sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. DHA