İzmir'de son koronavirüs verileri belli oldu

Ak Parti Milletvekili Necip Nasır tarafından açıklanan 5 Haziran 2020 verilerinde 39 vaka tespit edildiği ve ölen vaka olmadığı belirlendi.

İzmir'de son koronavirüs verileri belli oldu

İzmir’de oluşan koronavirüs tablosunu egedesonsoz.com'a açıklayan Ak Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, “Dün (5 Haziran ) itibariyle paylaşılan koronavirüs tablosuyla birlikte İzmir’i değerlendirirsek dün 2 bin 471 test yapılmış ve 39 vaka var fakat vefat yok. İzmir’de dün 27 hasta iyileşmiş. İzmir’de 10’u entübe durumda 24 hastamız var. Geçtiğimiz ayın ortasından itibaren bazı günler hiç vefat eden olmuyor İzmir’de, bazı günler entübe hastalarımızdan 2 kişi 3 kişi kaybedebiliyoruz." diyerek son durumu aktardı.

Nasır, "Cumhurbaşkanımızın takibi, Bakanlığımızın çalışmaları ile dünyada bu süreci en iyi yöneten ülkelerden biriyiz. Her zaman ifade ediyorum, DSÖ’nün bu tür pandemilerde ifade ettiği 2 kriter vardı. Sağlıktaki altyapının sağlamlığı ve güçlü bir liderin olması." sözleri ile sürecin iyi yönetildiğine vurgu yaptı.

Tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eden Nasır, sözlerini "Ancak aşı ve tedavi tam olarak bulunmadan bunu atlattık diyemeyiz. Bunun için de tedbirleri elden bırakmamamız gerekiyor. Vatandaşlarımızın Bakanlık ve Bilim Kurulu’nun belirlediği tedbirleri dikkatle takip etmeleri ve uyum sağlamaları gerekiyor” uyarısı ile sonlandırdı.

ulusal.com.tr

# izmir # İzmir koronavirüs