Hewitt bu sevinci 600. kez yaşadı

Erkeklerde sezonun ikinci Masters 1000 turnuvası olan Miami Masters'a dün oynanan ilk tur maçlarıyla devam edilirken güne damgasını vuran isim Avustralyalı veteran tenisçi Lleyton Hewitt oldu.

Hewitt bu sevinci 600. kez yaşadı

Dünya klasmanının eski 1 numarası, Robin Haase'yi 3-6 / 6-3 ve 6-3'lük setlerle devirirken tekler kariyerinin 600. galibiyetine imza attı.

Kadınlar kanadındaysa geçtiğimiz yıl finalde karşılaşan Serena Williams ve Maria Sharapova'nın korta çıktığı maçlardan sürpriz bir sonuç çıkmadı.

Son şampiyon Serena, Yaroslava Shvedova'yı 7-6(7) / 6-2'yle geçerken Sharapova da belli bölümlerde zorlandığı maçı Kurumi Nara karşısında 6-3 / 6-4'le kazanarak bir üst tura yükseldi.

Federer, Djokovic ve Murray Kortta

Miami Masters'ta erkekler tenisinin büyük yıldızları ilk kez bugün korta çıkacak. Federer, turnuvayı "ace" uzmanı Ivo Karlovic'le açarken son olarak Indian Wells'te şampiyonluğa uzanan Djokovic de Jeremy Chardy karşısında tur arayacak.

Wimbledon'ı kazandıktan sonra ciddi bir form düşüklüğü yaşayan ve toparlanmak isteyen Andy Murray'nin rakibi ise Matthew Ebden olacak.

www.tenishaber.com