“Halkımızı ‘Vatan’da birleşmeye çağırıyoruz”

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Adayı ve eski Devlet Bakanı Tayfun İçli, geçtiğimiz Cumartesi günü Karacabey’de bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

“Halkımızı ‘Vatan’da birleşmeye çağırıyoruz”

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Adayı ve eski Devlet Bakanı Tayfun İçli, geçtiğimiz Cumartesi günü Karacabey’de bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Nadir Erol ve Karacabey İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata öncülüğündeki il ve ilçe yöneticileri ile Bursa Milletvekili Adayları; Ayhan Canbaz, Şeref Aykut, Halil Yeşilyurt, Sibel Dursun, Semra Yılmaz ve Aytaç Toker’le birlikte ilk olarak grevde bulunan Nestle işçileriyle Karacabey ziyaretine start veren Tayfun İçli, daha sonra Ziraat Odası, YÖREM Gazetesi, Cumartesi Pazarı ve Sultaniye Mahallesi’nde partisinin seçim çalışmalarına katıldı. 7 Haziran Genel Seçimleri’nin önemine dikkat çeken Genel Başkan Yardımcısı Tayfun İçli, tüm Karacabey halkını ‘Vatan’da birleşmeye çağırdı.

İlk olarak Nestle’de haksız yere işten çıkarıldıkları iddiasıyla açlık grevinde bulunan işçilerin direniş çadırına destek ziyareti gerçekleştiren Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tayfun İçli, “İşçilerin sağlığı bizim önceliğimizdir.” dedi. Nestle’deki durumun bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini belirten İçli, “Bir yararı olacaksa eğer Nestle işveren vekilleriyle görüşmeye hazırız. İnsanların burada çoluk çocuğuyla mağdur edilmesi kabul edilemez.” diye konuştu.

Ardından Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem’le bir araya gelen Tayfun İçli başkanlığındaki Vatan Partisi heyeti, tarımdaki sıkıntıları dinledi. Ülke tarımının son 13 yılda bitme noktasına geldiğine vurgu yapan Tayfun İçli, çiftçinin Vatan Partisi iktidarında yüzünün güleceğini söyledi.

Daha sonra YÖREM Gazetesi’ni ziyaret eden İçli ve beraberindekiler, Gazeteci Hasan Duman’la işçi hakları, soykırım iddiaları ve ülke gündemi hakkında konuştu. Türkiye’nin iyi yönetilmediğini ve insanların mutsuz olduğunu belirten Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tayfun İçli, gerçekleri halka anlatmak için ülkeyi karış karış gezdiklerini ifade etti.

Gazetemiz ziyaretinin ardından Cumartesi Pazarı’nda esnaf ve vatandaşla buluşan Vatan Partililer, ardından Sultaniye Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Sultaniye’deki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı İçli, Vatan Partisi’nin oluşumunu ve nedenlerini anlattı. Meclisteki 3 siyasi partinin de sistemin partisi olduğunu vurgulayan İçli, “Hepsi Amerika’nın dayattığı tasarıları kabullendi. HDP ile yani PKK’nın siyasi yapısıyla koalisyon yapabileceklerini açıkladı. Bu nedenle tüm ulusu Türk Milleti gerçeğinde yeniden birleştirmek amacıyla Atatürkçü, devrimci, halkçı, milliyetçi, yurtsever ve sosyalist düşüncedeki insanlar olarak bir arada toplandık. Diğer partilerin politikalarını reddediyoruz.” dedi.

Öte yandan Vatan Partisi Karacabey İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, bugün partisinin Bursa Milletvekili adaylarının Ömer Matlı Kapalı Pazar Yeri ve Atatürk Bulvarı’ndaki esnafları ziyaret ederek kendilerini tanıtacaklarını duyurdu. Ata, saat 18.00’den sonra da ova köylerinde tanıtım programı gerçekleştireceklerini kaydetti.

karacabeyblog.com

vatan partisi birleşme