Tayyip Erdoğan'dan sert çıkış: Onu muhatap almam

AKP ile CHP arasında olumsuz sonuçlanan koalisyon görüşmelerini değerlendiren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ''Netice belirleyici değil. Başbakan MHP ile görüşecek'' dedi. Erdoğan, Bahçeli'nin sözleri ile ilgili ise ''Bahçeli'yi muhatap almayacağım. Şahsıma, ailemle ilgili edep sınırlarını çok aşan ifadeler kullanmıştır'' ifadelerini kullandı.

Tayyip Erdoğan'dan sert çıkış: Onu muhatap almam

Rize'nin Güneysu ilçesinde cami açılışına katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "anayasal sınırlarına çekilsin" sözlerine "Hangi alanlar içerisinde çalışmam gerektiğini gayet iyi bilirim. Siyasi mazilerini de çok iyi bilirim" yanıtını verdi.

Bahçeli'nin edep sınırlarını aştığını söyleyen Erdoğan, "Bahçeli'yi muhatap almayacağım. Şahsıma, ailemle ilgili edep sınırlarını çok aşan ifadeler kullanmıştır. O yüzden muhatap almıyorum" dedi.

AKP-CHP görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasını da değerlendiren Erdoğan, "Dünkü netice aslında belirleyici bir netice değil. Başbakan MHP ile görüşüp sonuca bakacak. Bu görüşmeden sonra nasıl bir tablo ortaya çıkar onu o zaman görüp, ona göre nihai durumu değerlendirmemiz gerekiyor" dedi.

Erdoğan koalisyonu engellediği iddiaları ile ilgili de "'Müsebbibi Erdoğan' diyenler ispat etmeli. Sonuçta etkim olduğunu söyleyenler sözlerini ispatlayamadı" ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

devlet bahçeli tayyip erdoğan