Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek: Üretenlerin yöneteceği dönemin eşiğindeyiz

Vatan Partisi "Çözüm Perinçek" mitinglerinin ilkini İstanbul'da yaptı. Mitingte konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek, Türkiye'de Amerika ve İsrail'e el açma döneminin bittiğini söyledi. Güvenlik ve ekonomi sorununa dikkat çeken Perinçek, 24 Haziran'dan sonra Ne Tayyip Erdoğan Erdoğan'ın ne de Muharrem İnce'nin Türkiye'yi 15 ay bile yönetemeyeceğini vurguladı. Vatan Partisi iktidar olacağını belirten Doğu Perinçek, "1-2 yıl içinde Atatürk'ün Türkiye'sini kuracağız" dedi.

El ele çıktılar kürsüye. Dakikalarca alkış aldılar. Amerika, İsrail ve NATO'ya karşı başı dik ve bağımsız Türkiye'yi savundular. Türk Milleti için birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Vatan Partisi "Çözüm Perinçek" mitinglerinin ilkini İstanbul Beşiktaş'taki İskele Meydanı'nda yaptı.

Miting alanına Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek ve HEPAR Kurucu Genel Başkanı emekli tümgeneral Osman Pamukoğlu birlikte geldi. Sonra da iki isim sahneden vatandaşları selamladı.

Önce Pamukoğlu konuştu. Cumhur ve Millet itifakına yüklendi. Millet ittifakına HEPAR ve Vatan Partisi'ni bilerek ve isteyerek alınmadığını söyledi.

CHP seçim bildirgesine ve Muharrem İnce'nin Kürt meselesine ile ilgili söylediği sözlere de tepkiliydi Pamukoğlu. "Devlete silah çeken, ancak silahla ezilir" dedi.

Ardından kürsüye Vatan Partisi Lideri çıktı. Türkiye'de Amerika'ya el açma döneminin bittiğini söyledi.

Amerika'nın Akdeniz ve Ege'de Türkiye'yi hedef alan tatbikatını hatırlattı Perinçek. Amerikan ambargosunu da buna ekledi. Amerika tehditlerine karşı sessiz kalan iktidar ve muhalefeti sert sözlerle eleştirdi.

Dünya 24 Haziran'dan sonra da dönmeye devam edecek diyen Vatan Partisi Lideri, Ne Tayyip Erdoğan'ın ne de Muharrem İnce'nin Türkiye'yi 15 ay bile yönetemeceyeceğini söyledi.

​Erdoğan ve İnce'nin çıkmazda çırpındığını belirten Perinçek, Türkiye'yi üretenlerin yöneteceğini vurguladı.

Dersim ve Apolet tartışması da gündemindeydi Perinçek'in. "Şeyh Sait ve Seyit Rıza Heykellerini yıkacağız" dedi.

Türkiye'nin önünde olağaüstü çözümlerin olduğunu belirten Cumhurbaşkanı adayı Perinçek,1-2 yıl içinde Atatürk'ün Türkiye'sini kuracaklarını ilan etti.

Mitingin sonunda Milli Yüzücü ve Vatan Partisi Milletvekili adayı Alper Sunaçoğlu, Sarıyer'den Beşiktaş'a kadar yüzerek getirdiği Türk bayraklarını, sahnede Doğu Perinçek ve Osman Pamukoğlu'na teslim etti.