Anneler günü ne zaman? Anneler Günü için hediye önerileri... Anneler Günü hediyesi fikirlerini sizler için derledik...

Bu yıl 10 Mayıs Pazar gününe denk gelen Anneler Günü her yaştan kişiyi annesinin özel gününü kutlama fikri ile heyecanlandırmaya başladı. Peki anneleriniz için en iyi hediye fikirleri neler?

Anneler günü ne zaman? Anneler Günü için hediye önerileri... Anneler Günü hediyesi fikirlerini sizler için derledik...

Ülkemizde her yıl mayıs ayının ikinci hafta sonuna denk gelen pazar gününde kutlanan Anneler Günü, bu senede annelerini özel hissettirmek için uğraşan çocuklar için heyecanlı anlar yaşatıyor... Bu sene karantina nedeniyle birçok kişinin annesinden uzak geçirdiği Anneler Günü buruk ve uzaktan kutlanacak.

Annelere hediye alınmasının kültleştiği bu günde hediye önerilerini sizler için derledik...

Telefon/Tablet

Şimdilerde sosyal medya ile bizden daha haşir neşir olan annelerimiz için yeni bir akıllı telefon ya da ekranı daha büyük görebileceği bir tablet onu mutlu etmeye yetecek. Tabii bir de yanında olup onun bu işinden üstesinden gelmesine yardımcı olmalısınız...

Çiçek

Hiçbir zaman modası geçmeyen ve güzel kokusu ile annelerinize huzur verecek bu hediye seçeneğini dalından kopardan canlı bir şekilde göndermenizi tavsiye ediyoruz. Böylece annenizin yanında kısa süre kalmayacak her baktığında, her suladığında sizi düşünecek.

Parfüm

Yine kokusuyla annenizi etkileyecek olan bir diğer hediye seçeneği ise parfüm... Bir kişinin bir ortama girdiğinde imzası sayılabilecek kokusu her daim çok önemli.

Gözlük

İster numaralı, ister güneş gözlüğü... Annenizin güzel yüzüne her zaman yakışacak ve hayatını kolaylaştıracak bir diğer ürün de gözlük olacak.

Takı

Takı almakta bir kadını mutlu etmenin en kısa yolu olarak görülebilir. Annenizin sahip olacağı bir mücevher onun kendisini eşsiz hissetmesine neden olacaktır.

Hobi Eşyaları

Annenize karantina günlerinde iyi zaman geçireceği bir hobi edindirmek yahut var olan hobisini desteklemek onu mutlu edecektir.

Örneğin bir resim kitabı almak ya da mutfağa ilgili olan bir anneye işlerini kolaylaştıracak bir araç gereç almak gibi... Tabii temizliği çok seven anneleri de unutmadan onlar için de son model bir süpürge iyi bir hediye seçeneği olabilir.

ulusal.com.tr

# anneler günü ne zaman