Bekir Bozdağ ve Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yönelik sert sözlerine AKP’den tepki geldi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve AKP Sözcüsü Ömer Çelik, resmi Twitter hesaplarından yaptıkları açıklamalarda Kılıçdaroğlu’nun sözlerini ahlak dışı, demokrasiyi tahrip eden ve seviyesiz nitelikte olduğunu belirtti.

Bekir Bozdağ ve Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yönelik sert sözlerine AKP’nin tepkisi gecikmedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve AKP Sözcüsü Ömer Çelik, resmi Twitter hesaplarından yaptıkları açıklamalarda Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kılıçdaroğlu’nun sözlerinin ahlak dışı olduğunu savunarak, CHP Genel Başkanı’nın sözlerinin ahlaki ve fikri iflas olduğunu ileri sürdü.

Bekir Bozdağ, “Eminim Sayın Kılıçdaroğlu'nun ağzından çıkan kelimeler ve cümleler dahi, Kılıçdaroğlu'nun ahlaki ve fikri iflasından rahatsızdır.” İfadelerini kullandı.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik de Kılıçdaroğlu’na tepki gösterenler arasındaydı.

“Kılıçdaroğlu artık siyaset ve demokrasi kavramlarını utandırdığı gibi, Türkçe'yi de utandırıyor.” Diyen Çelik, Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi yok olmaya doğru sürüklediğini iddia etti.

ulusalkanal.com.tr