Kadınların kavgası yüzünden uçak zorunlu iniş yapıyordu

Bir bebeğin ağlaması yüzünden üç kadın arasında çıkan kavga, çaresiz kalan pilotu zorunlu iniş tehdidi yapmak zorunda bıraktı.

Kadınların kavgası yüzünden uçak zorunlu iniş yapıyordu

Bir bebeğin ağlaması yüzünden üç kadın arasında çıkan kavga, çaresiz kalan pilotu zorunlu iniş tehditi yapmak zorunda bıraktı.

The Daily Mail’in haberine göre; kavga bebeğin annesi ve iki şikayetçi kadın arasında gerçekleşmiş. Önce sözlü tartışmayla başlayan kavga sonradan üçlünün birbirlerine fiziksel şiddet göstermeye başlamasıyla çaresiz kalan pilot eğer kavgaya devam ederlerse zorunlu iniş yapacağı anonsunu etti.

Air China hava yollarında Çarşamba günü gerçekleşen uçuşta, kavga iki kadının bebeğin ağlamasına karşı “Şu bebeği sustur!” diye 27 yaşındaki anneye bağırması sonucunda başladı. Anne de kadınlara bağırarak karşılık verince sinirler iyice gerildi. Birbirlerine yumruk atmaya başlayan kadınları tüm uçak izlemeye başladı ve yolculardan biri kavgayı cep telefonuyla kaydetti.

Pilot Xiong Wan gazetelere yaptığı açıklamada “Kadınlar kavga ediyordu, bebek bu kez çığlık atmaya başlamıştı ve diğer yolcular bağırıyorlardı, garip bir film sahnesi gibiydi” dedi.

Zorunlu iniş yapılmadı ama Hon Kong havaalanında polisler yolcuların ifadesi için bekliyorlardı.

ulusalkanal.com.tr

pilot