Balyoz sanıklarından MHP’ye sert tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan’ın “Ergenekon ve Balyoz darbe hevesidir” sözlerine MHP lideri Devlet Bahçeli’nin destek vermesi üzerine Bahçeli ve Adan’a Balyoz davasında yargılanan askerlerden sert tepki geldi

Balyoz sanıklarından MHP’ye sert tepki

Sosyal medyada Bahçeli’yi eleştiri yağmuruna tutan komutanların mesajları şöyle:

BEYNİ SULANMIŞ

Mustafa Önsel: Tek kelime ile yazıklar olsun. Balyoz ve Ergenekon ile yapılmak istenen anlaşılmamışsa bu anlayışı nefretle kınıyorum. Bu mu milliyetçilik? Zaten gerçek milliyetçi olmadığından ülke bu hale düşmüştür. Bu arkadaşla yüz yüze gelsek de cevabımızı versek. Ama Engin Alan Paşa orada. Versin cevabını bekliyoruz.

Erdem Caner Bener: Asrın iftirası Balyoz’da haksız olarak yargılanmalarına rağmen Celal Adan isimli karnından konuşan bir zavallı ile aynı karede duran meslektaşların neler düşündüklerini bilmek hakkımız. Celal Adan isimli karnından konuşan kerameti kendinden menkul zavallıyı iddiaları ile ilgili bildiklerini açıklamaya davet ediyorum. Beyni sulanmış insanların artık huzur evlerine kapatılmaları gerekiyor.

ONUR EREZYONU

Mehmet Erkorkmaz: Basın toplantısında Bahçeli efendiye soruldu. Adan’ın “Ergenekon ve Balyoz darbe hevesidir” sözüne ne diyorsunuz? Bahçeli, “Evet doğru söylemiş” dedi. Bu memleket amma çok Ahmet Altan yetiştirmiş. MHP’li arkadaşlar kusura bakmasın.

Ali Sadi Ünsal: Bunlar talimatı efendilerinden alır. Güçleri resim galerilerine yeter. Ne bayrak ne vatan umurlarındadır.

Faruk Doğan: Görülen o ki, koltuk sevgisiyle yapılan politika onur erezyonu yaratıyor. Siyasi mücadele vatan için ve ülke menfaatlerinden başka hiçbir beklenti içinde olunmadığı sürece şereflidir, onurludur.

Şafak Yürekli: Ben Engin Alan Paşa’yı bu adamın ağzının payını vermeye davet ediyorum.

BİR AVUÇ OY İÇİN...

Emekli Tümamiral Cem Gürdeniz’in eşi Rengin Gürdeniz de şunları dile getirdi: “Bu nedir şimdi? Bir avuç oy almak için böylesine bir yalanı onaylamak. Hem de Çanakkale şehitlerini anma gününde böyle bir demeç vermek. Sayın Engin Alan’ı önceki seçimlerde barajı geçmek için kullananlar şimdi bu yalana sığınarak yeni oyların peşine düşüyorlar. Engin Alan’ın derhal bu konuyla ilgili bir basın açıklaması yapması lazım.”

Aydınlık