Ali Koç 'Adalete Fener Yak' dedi

1907 Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Koç, yeniden yargılama için düzenlenen "Adalete Fener Yak" kampanyasına destek istedi. Koç, "Fenerbahçe, olağan dışı bir soruşturma, hukuk dışı uygulamalar ve evrensel hukuk değerlerinin hiçe sayıldığı ciddi bir algı mühendisliği dönemi yaşadı" dedi.

Ali Koç 'Adalete Fener Yak' dedi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve 1907 Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Koç, futbol takımının antrenmanını izledi. Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Koç, "Adalete Fener Yak" kampanyasıyla ilgili konuştu.

"Bildiğiniz 'Adalete Fener Yak' mücadelesi ve 'Adil yargılama' talebi doğrultusunda sanal ortamda bir kampanya başlattık. 3 Temmuz'dan bu yana F.Bahçe'ye gönül vermiş herkes olağan dışı bir soruşturma ve hukuk dışı uygulamalar evrensel hukuk değerlerine hiçe sayıldığı ciddi bir algı mühendisliği dönemi yaşadı FB ve yaşatıldı. Buna rağmen reva görülen muameleye tepki gösteren F.Bahçeliler olağandışı bir refleks sergileyerek kayıtsız şartsız sadakat inanç ve bağlılıkla camialarına sahip çıktılar"

Koç, yeniden yargılanma taleplerini tekrar dile getirdi.

"Vicdanlarda aklanan Fenerbahçe'nin adalet önünde aklanması için adil yargılanma hakkını talep ediyoruz. Elimizden geldiği kadar da bu amaca ulaşabilmek için Fenerbahçeliler mücadele ediyorlar. 16 Şubat'ta Türkiye için adalet F.Bahçe için adalet yürüyüşü yapıldı, 320 bin kişi katıldı hiçbir olay, olaycık dahi yaşanmadan çok medeni olması gereken bir sivil toplum örgütü örneği gösterildi"

ulusalkanal.com.tr