Ayşegül Biçer evladına kavuştu

Evladını PKK'nın elinden kurtaran anne Ayşegül Biçer, "Çocuklarımız Kandil'i yıka yıka dönüyor" dedi. 2 yıldır devam eden Diyarbakır annelerinin direnişi yeni zaferlerle sonuçlanıyor. Anneler evladına kavuştukça, PKK Kandil'e gömülüyor. Direnişin önderlerinden Ayşegül Biçer, "siyasi kol HDP olmasa, PKK ayakta duramaz. Çocuklarımızı dağa kaçıran onlar" dedi. Sorunun esas kaynağını tespit eden anne Biçer, ABD'ye seslendi, "PKK'ya destek vermekten vazgeçin. Devletimiz PKK'yı çökertiyor" ifadelerini kullandı.

Ayşegül Biçer evladına kavuştu

Diyarbakır annelerinin direnişi, terör örgütü PKK'ya nicelik olarak olduğu gibi psikolojik olarak da büyük bir darbe indiriyor.

Evladına kavuşan direnişin önderlerinden Ayşegül Biçer, "Evlatlarımız Kandil'i yıka yıka dönüyor" dedi.

PKK'ya tırlar dolusu silah gönderen ABD'ye de seslenen Biçer, "PKK'ya destek vermeyin çünkü Türkiye Cumhuriyeti gerekeni yapıyor" dedi.

Bugüne kadar 30 aile evladına kavuştu. Her kavuşma sonrası HDP'li Diyarbakır il yöneticileri Diyarbakır HDP İl Başkanlığı'nı terketti.

Evladımızı söke söke alma sözümüz vardı, sözümüzü tuttuk diyen Ayşegül anne, adağı olan kurbanı kesti.

İlçe merkezlerine yönelen HDP'ye ve destek verenlere mesaj gönderen Ayşegül Biçer, "Biz evlatlarımıza kavuşunca, zaferlere ulaşınca davul zurna çalıyoruz" dedi.

pkk diyarbakır hdp diyarbakır anneleri diyarbakır aileleri Ayşegül Biçer HDP Binası