Başbakan Yıldırım: Yeni yönetimle bunun ortadan kalkacağına inanıyoruz

Başbakan Trump'ın başkanlığı ile ilgil olarak, "Daha fazla destek vermelerini bekliyoruz. ABD- Türkiye ortaklığının köklü bir geçmişi var. Ne yazık ki bazı yanlış işler oldu. Yeni yönetimle bunun ortadan kalkacağına inanıyoruz" dedi.

Başbakan Yıldırım: Yeni yönetimle bunun ortadan kalkacağına inanıyoruz

Başbakan Binali Yıldırım cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan ABD'deki yeni yönetimle ilgili olarak umutlu sözler söyledi.

Başbakan Trump'ın başkanlığı ile ilgil olarak; "Daha fazla destek vermelerini bekliyoruz. ABD- Türkiye ortaklığının köklü bir geçmişi var. Ne yazık ki bazı yanlış işler oldu. Yeni yönetimle bunun ortadan kalkacağına inanıyoruz."

Başbakan'ın konuşmalarından satır başları şöyle;

"Anayasa değişikliğinin 2. tur oylaması devam ediyor. bugün tamamlamayı ümit ediyoruz. Zaman zaman engellemeye yönelik faaliyetlere şahit oluyoruz. Demokratik sınırlar içinde karşı duruş kabul edilebilir, ancak gazi meclise yakışmayan davranışlar milletimize haksızlıktır. Bu konuda değerli milletvekillerimizin daha sakin hareket içinde olması arzumuzdur.

MHP'Lİ BAKAN İDDİALARI

Siyasi rüşvet diye konuşanlar Sayın Devlet beyi tanımamışlar. Devlet Bey ilkeleri olan bir zattır. Ülke söz konusu oldumu asla kişisel çıkarları ile hareket etmeyecek birisidir... Kendisini bu şekilde tanıdım ve yakın siyasi tarihimizde de önemli kriz anlarındaki duruşu bunun en güzel ispatıdır. Bunun dışında söylenen sözler bu teklifin geçmemesi yönündeki anlamsız kampanyanın parçasıdır.

ulusalkanal.com.tr

abd devlet bahçeli trump Başbakan Yıldırım