Okan Buruk: "Emek Veriyoruz"

Elazığspor, Pazartesi günü oynayacakları Gaziantepspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk, kalan bütün maçlara final havasında çıkacaklarını söyledi.

Okan Buruk: "Emek Veriyoruz"

Elazığspor, Süper Lig'de kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, bundan sonraki tüm maçlara final havasında çıkacaklarını vurguladı.

"2. yarının başıyla birlikte 6-7 maçlık periyotta çok iyi bir çıkışımız vardı. Bu çıkışı durdurduk, elimizdeki avantajı kaybettik. Ama hiçbir şey kaybetmedik. Öncelikle bunu belirtmek istiyorum, şu anda kaybettiğimiz hiçbir şey yok. Önümüzde 6 tane final maçı var. Özellikle Pazartesi günü Gaziantepspor maçı bunun başlangıcı olacak"

Geçen hafta sakat olduğu için kadroda yer almayan Mehmet Nas, bu maçta görev almak istediğini söyledi.

"Bu maçta 3 puan alıp ilerleyen haftalar için daha umutlu olacağız. Biz hiçbir zaman umudumuzu kaybetmedik, zaten umut kaybedecek bir pozisyonumuz da yok. Puanlar eşit en azından bir galibiyet aldığımız zaman yine 2-3 sıra birden yukarı çıkacağız"

Nas, takımın Lig'deki olumsuz gidişatının biteceğini ifade etti.

"Kötü bir gidişat var ama inşallah bu hafta o kötü gidişat bitecek. Biz sahaya çıktığımız zaman o taraftarın coşkusuyla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kötü gidişatın hiçbir şekilde maddiyatla alakası yok. Sonuçta iyi giderken maddi sorun varsa, o zaman da vardır. Maddiyatla alakası yok. Bana göre sade bir takımda inişler çıkışlar olur"

ulusalkanal.com.tr