Ramazan Ayı boyunca hangi gıdaları, nasıl tüketmeliyiz?

Ramazan'a 2 gün kaldı. Peki Ramazan Ayı boyunca hangi gıdaları, nasıl tüketmeliyiz? Ramazan'da da en sağlıklı besin balık diyen balık ustaları hangi balıkları nasıl tüketmeliyiz sorusuna cevap verdi.. İşte balıkçılardan Ramazan ayında balık tüketecek vatandaşlara önemli tavsiyeler...

Ramazan Ayı boyunca hangi gıdaları, nasıl tüketmeliyiz?

Ramazan geldi çattı... Sahurda ne yemeli, iftarı nasıl açmalı.. Hangi besinleri ne kadar ve nasıl tüketmeli.. Ramazan'da en çok sorduğumuz sorular..

Balık ustalarının da Ramazan tavsiyeleri var elbette. Hafif ve yağsız balıkları tercih edin diyorlar...

“Vatandaşlarımız sardalya, mezgit, palamut ve dil balığını rahatlıkla tüketebilir. Bu balıkların hem sindirimi kolay hem de yağsız”

Ramazanda balığı sofranızdan eksik etmeyin diyen Giresunlu balıkçılar, kolay ve sindirilebilir olması nedeniyle özellikle buğulama balık tüketilmesi gerektiğine dikkat çekiyor..

Balıkçıların bir de şikayeti var.. Balık kültürünün her geçen gün azaldığından özellikle günümüz gençlerinin birçok balığı tanımadığından da yakınıyorlar...

Fiyatlara gelince... Ramazan ayında da durum farklı olmayacak. yani balığın bolluğuna göre fiyat da değişebilecek..