Emekli Tümgeneral Beyazıt Karataş’tan önemli değerlendirmeler

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı emekli Tümgeneral Beyazıt Karataş, Akıncı Davası ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Karataş, "Akıncı Davası, soru neden uçtunuz? TMH (Terörle Mücadele Harekatı) var dediler. Ben de soruyorum Akıncı kaç kez bu tür harekat için uçtu" dedi.

Emekli Tümgeneral Beyazıt Karataş’tan önemli değerlendirmeler

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı emekli Tümgeneral Beyazıt Karataş, Akıncı Davası ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklamada bulunan Karataş, "Akıncı Davası, soru neden uçtunuz? TMH (Terörle Mücadele Harekatı) var dediler. Ben de soruyorum Akıncı kaç kez bu tür harekat için uçtu" dedi.

Karataş'ın açıklamaları şöyle:

"Akıncı Davası, soru neden uçtunuz? TMH (Terörle Mücadele Harekatı) var dediler. Ben de soruyorum Akıncı kaç kez bu tür harekat için uçtu?

Akıncı Davası, 40 yıllık terörle mücadele tarihimizde #Ankara'da olacağı söylenen TMH ve benzeri için hiç görev aldılar mı?

Akıncı Davası, asıl görevi farklı olan Akıncı Üssü Filoları Ankara işgal edildi de F-16 uçakları ile mi terörist avlayacaklar?

Akıncı Davası, hadi diyelim TMH var diye kandırıldın, neden tüm Ankara ve İstanbul'da gece boyu alçaktan uçarak ses süratini geçtiniz?

Akıncı Davası, TMH içerisinde TBMM ve Güvenlik Güçlerimizi bombalayarak şehit etmek var mı? Bu TMH değil teröre destek vermek değil mi?"

ulusal.com.tr

beyazıt karataş