Müge Anlı ile eski eşi Burhan Akdağ neden ayrıldı? Müge Anlı'nın kızı kimdir? Müge Anlı aşk hayatı...

ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programının başarılı sunucusu Müge Anlı eşi ile boşandı mı? Müge Anlı'nın eski eşi kimdir? Müge Anlı'nın kızı ve Müge Anlı hakkında merak edilen her şey...

Müge Anlı ile eski eşi Burhan Akdağ neden ayrıldı? Müge Anlı'nın kızı kimdir? Müge Anlı aşk hayatı...

46 yaşında olan ve mesleki kariyerinin zirvesine çıkan ünlü sunucu Müge Anlı, kurtardığı hayatlar bir yana özel hayatı ile de merak konusu oluyor.

Lidya Müge Akdağ adlı 19 yaşında bir kızı bulunan Anlı, kızını ve özel hayatını medyadan uzak tutuyor.

1993 yılında meslektaşı gazeteci Burhan Akdağ ile dünyaevine giren Anlı, Akdağ ile bir kere ayrıldıktan sonra ikinci kez hayatını birleştirmiştir.

Burhan Akdağ katıldığı bir televizyon programında ilk ayrılıklarını, "Müge Anlı'yla iki kez evlendim. Bir gün tartışmıştık boşanmak istediğini söylemişti. Ben de 'Boşanmazsan...' diye söylendim. Ertesi gün boşandık. Sonra evlendiğimiz tarihte yine evlendik" sözleriyle anlatmıştı. 2001 yılında kızını kucağına alan sunucu, 2008 yılında, eşinden, şiddet gördüğü gerekçesi ile ayrılmıştır.

Bu ayrılığın üzerine yıldızının parladığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başlamıştır. 2008 yılından beri devam eden programın yapımcılığı da Müge Anlı tarafından yapılmaktadır.

Okuma yazma seferberliğinde büyük gayret sergileyen Anlı'ya tam destek ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. 2018 yılında Tatlı Sert programına canlı yayın ile bağlanan Erdoğan, Anlı'yı desteklemiştir.

Bunun üzerine Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir mektup yazmış ve yayınına katıldığı eski eşi Müge Anlı'nın kendisine çocuğunu göstermediğini iddia etmiştir. Gündeme damga gibi vuran bu olayın ardından Akdağ katıldığı programlarda bu konu hakkında konuşmuş ve çocuğuyla neden görüşmediğini bilmediğini söylemiştir.

ulusal.com.tr

müge anlı ile tatlı sert müge anlı