Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Özlem Zengin, 'Evet' diyen de 'Hayır' diyen de vatanını seviyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanlarından eski milletvekili Özlem Zengin, anayasa değişikliği referandumu için "'Evet' diyen de 'Hayır' diyen de vatanını seviyor" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Özlem Zengin, 'Evet' diyen de 'Hayır' diyen de vatanını seviyor

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Özlem Zengin, "'Evet' diyen de 'Hayır' diyen de vatanını seviyor" dedi.

Haberturk’ten Kübra Par’a konuşan Özlem Zengin şunları söyledi:

“‘Hayır’ da ‘Evet’ de kampanyasını hukuk içinde yapacak. ‘Hayır’ diyenlere farklı tepkiler göstermek olmaz. Kadınların vapurdaki eylemi beni tebessüm ettirdi, çok yaratıcı buldum! (Gülüyor) Elbette ‘Hayır’ kampanyası da olacak. Bunlar siyasetin renkli halleri. Futbol ve sanat dünyasından bilinen yüzler bir ‘evet’ kampanyası başlattı. ‘Evet’ diyenler için vatanını satmaktan, vatana ihanetten, Atatürk düşmanlığından söz ediliyor. Böyle bir şey olabilir mi? Bir kere şunu kabul edeceğiz; ‘hayır’ diyenler de ‘evet’ diyenler de vatanını seviyor. ‘Hayır’ diyenler de ‘evet’ diyenler de Atatürk’ü seviyor. ‘Hayır’ diyenler de ‘evet’ diyenler de Anayasa’daki ilk 3 maddenin korunmasından yana. Bunlar ortak zeminimiz. Lütfen iki taraf da birbirini ‘vatanını satmak’ gibi suçlamalara maruz bırakmasın.”

ulusalkanal.com.tr

atatürk futbol 15 temmuz mardin cumhurbaşkanı meclis anayasa Elazığ hükümet Başbakan habertürk recep tayyip erdoğan başbakan yardımcısı numan kurtulmuş