Ulusal Kanal’dan zorunlu açıklama...

Gezi Parkı direnişiyle başlayıp tüm yurda yayılan halk hareketi 15 günü geride bıraktı. Ulusal Kanal, 15 gündür “Özel Yayın” akışı ve günlük ortalama 20 saat canlı yayını ile milletimizin sesi olmaya devam ediyor. Özel Yayın akışında birçok programın akışında değişiklikler yapılmaktadır.

Ulusal Kanal’dan zorunlu açıklama...

Özellikle akşam saatlerinde başta Gezi Parkı ve Kızılay olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında eylemler, polis müdahaleleri yaşanırken Ulusal Kanal’dan milletimizin beklentisi bu gelişmelerin anında izleyiciye aktarılmasıdır. Ulusal Kanal da izleyicilerimizin yakından takip ettiği gibi yayın akışını bu ihtiyaca göre şekillendirmiştir.

Örneğin Sayın Hulki Cevizoğlu’yla Ceviz Kabuğu, Nihat Genç’le Veryansın, Nurzen Amuran’la Dosya ve daha birçok programın saatinde özel yayın yapılmıştır. Anlayışları için programcılarımıza teşekkür ederiz.

Sayın Barış Doster, Sayın Türker Ertürk ve Sayın Bartu Soral’ın yer aldığı bir sohbet-analiz programı olan “Çözüm” Programı’nın saati (21:30-23:00) de Özel Yayın olarak planlanmış ve programcılarımıza bir gün önceden bildirilmiştir. Kendilerine, Özel Yayın’da konuk olarak katılmaları ve görüşlerini izleyiciyle paylaşmaları önerilmiştir.

Ancak Sayın Türker Ertürk, bu kararı kabul etmeyerek “Ulusal Kanal’la yollarımızı ayırdık” açıklamasını yapmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

13.06.2013