O cinayeti itiraf etti

İşadamı Jak Karako ile eşi Georgia Karako'nun evlerinde ölü olarak bulunmasının ardından kayıplara karışan hizmetçileri yakalandı. Hizmetçi çiftin ilk ifadelerinde "maaş alamadığımız için öldürdük" diyerek cinayeti itiraf ettiği belirtiliyor. İfadelerin ardından Ortaköy'de yapılan aramada denizden çıkarılan 4 bıçak incelemeye alındı.

İşadamı Jak Karako ile eşi Georgia Karako bıçaklanarak öldürüldüğü olayla ilgili soruşturmada çiftin hizmetçiliğini yapan karı koca yakalandı.

Hizmetçi çift; anne babasına ulaşamayan oğullarının komuşularından yardım istemesi ile ortaya çıkan cinayeti itiraf etti. Birkaç gündür ortalıkta görünmeyen hizmetçi çiftin, "cinayeti maaşımızı alamadığımız için işledik" dediği belirtiliyor.

İddiaya göre hizmetçi çift; maaşlarını isteyince "kırıp döktüklerinize sayacağız" yanıtını aldı. Bu yanıt üzerine yaşlı karı kocayı öldüren hizmetçilerin para ve altınları alarak kaçtığı öne sürüldü.

Çiftin olayda kullandıkları bıçağı denize attıklarını söylemesi üzerine Ortaköy sahilinde arama çalışması yapıldı. Denizden çıkarılan 4 bıçak ve iki tornavida incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Cinayete kurban giden Jak Karako, Türkiye’nin ünlü iplik markalarından Ören Bayan’ın sahibi olarak tanınmıştı.

ulusalkanal.com.tr

cinayet itiraf dehşet lüks site