Soma için birleştiler

Galatasaray-Atletico Madrid maçından sonra Soma için dev bir maçın daha randevusu alındı. Fenerbahçe ile Beşiktaş, Soma'da şehit olan madencilerimizin aileleri için özel maç yapacak.

Soma için birleştiler

Galatasaray ile Atletico Madrid'in Soma'daki şehit ailelerine yardım için özel maç yapma kararı sonra Başiktaş ve Fenerbahçe de özel bir maç yapacak. Naçın bütün geliri Soma'da hayatını kaybeden ve yaralanan ailelerine bağışlanacak.

Konuya dair ilk açıklama Beşiktaş'tan geldi:

"Kulübümüz ile Fenerbahçe Spor Kulübü, Soma'daki maden kazası sonrasında yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla, özel bir maç organiza edilmesi konusunda karşılıklı olarak anlaşmaya varmıştır. Müsabakanın oynanacağı tarih önümüzdeki günlerde açıklanacaktır."

Fenerbahçe de organizasyonu resmi siteden duyurdu:

Kulübümüz ve Beşiktaş Kulübü, Soma’da meydana gelen, ülkemizi yasa boğan elim kazada hayatlarını kaybeden madencilerimizin aileleri için ortak bir karar almış bulunmaktadır.

Fenerbahçe ve Beşiktaş Yönetim Kurulları; Fenerbahçemiz ile Beşiktaş Futbol Takımının karşılaşacağı, geliri şehit madencilerimizin ailelerine bağışlanacak, özel bir maç organize edilmesi konusunda anlaşmaya varmışlardır. Özel maça dair tüm ayrıntılar, ilerleyen günlerde yapılacak ortak bir basın toplantısı ile kamuoyu ile paylaşılacaktır.

ulusalkanal.com.tr