Ulusal Kanal izleyicilerine önemli çağrı

Ulusal Kanal izleyicilerine önemli çağrı

Görev Medya Grup Başkanı İsmail Hakkı Pekin, Ulusal Kanal'ın yayınının kesilme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu açıkladı.

Ulusal Kanal'daki Televizyon Gazetesi programına konuk olan Pekin, 1 Kasım'da Türksat'ın sözleşmeleri yenilediğini hatırlatarak "Türksat sözleşmeleri yenilerken bize şunu söylüyor, 'eski borcunuzu ödeyin sözleşmenizi yenileyelim; borcunuzu ödemezseniz sözleşmenizi yenilemem, yayınınız kesilir' " ifadelerini kullandı.

Görev Medya Grup Başkanı Pekin, Ulusal Kanal'ın yayınının kesilmesiyle karşı karşı olduğunu belirterek, "Parayı ekim ayının 30'una kadar bulup, Türksat'a ödemek durumundayız. Bu konuda yayının kesilmesi gibi bir lüksümüz yok. Seyircilerimize, Ulusal Gönüllü'müze başvurmak ve onlardan destek istemek, yardım istemek" gerektiğini kaydetti.

Ulusal Kanal'ın zorluklarla kurulduğunu söyleyen Pekin, "Ulusal Gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Bu kanal çok büyük zorluklarla kurulmuş. Basıldığı dönemlerde bile yayınını kesmemiş, Bu konuda zorlamalara rağmen yayınları vatandaşların, programcıların çabasıyla devam etmiş" dedi.

İşte programın o bölümü:

ulusal kanal türksat