Aynalara küsmeyin

Aynalara küsmeyin

Yapılan araştırmalar sonucu kadınlara en çok nerenizi değiştirmek isterdiniz sorusuna yarısına yakını burunlarını değiştirmek istediklerini söylemişlerdir. Burun kadınlar için çok önemlidir. Çünkü kadınlar yüzlerine, yüz güzelliklerine çok önem verirler. Burun güzelliği de direkt olarak yüzü etkiler. Burnu güzel olan bir kadının özgüveni de yüksek olur. Burnunu beğenmeyen kadınların aynalara küsmesine hiç gerek yoktur. Yapılacak bir burun estetiği tüm yüzün değişmesine, zaten var olan güzelliğine daha da güzellik katmayı amaçlar.

Özgüveni yüksek olan bir kadın kendini beğenir. Bir insanın kendini beğenmesi demek herkesin onu beğenmesi demektir. Çünkü ancak özgüveni yüksek, kendine güveni tam olan kadınlar ilgi çeker. Bazı kadınlar dudaklarının çok küçük ya da biçimsiz olduğunu düşünürler. Bazı makyaj hileleriyle anlık olarak dudakları büyütmek mümkün olsa da uzun vadeli ve kalıcı bir çözüm için dudak dolgusu yapılmaktadır. Son zamanların en popüler uygulamalarından biridir. Genç yaşlı hemen hemen her kadın dudak dolgusu yaptırmak istemektedirler. Kadınlar için saç çok önemlidir. Uzunluğu, rengi, miktarı kadınları çok etkilemektedir. Uzunluğunu kaynak yaparak elde edebilirler. Rengini de kuaförler vasıtasıyla istedikleri gibi değiştirebilirler. Ancak saçlarının miktarını kendi kendilerine arttırmaları maalesef olanaksızdır. İşte böyle durumlarda saç ekimi işlemine ihtiyaç duyulabilir. Bu gayet normaldir. Zaten erkeklerin yıllar yılı yaptırdığı bir işlemdir. Artık yavaş yavaş saçlarından memnun olmayan kadınlar tarafından da tercih edilmektedir.

Üstelik bu saçlar zaman içinde dökülmeyen kalıcı saçlardır. Yıllara bağlı olarak yüz lekeleri, ince ve kalın çizgiler, kaz ayakları, mimik çizgileri ortaya çıkar. Bu durumdan herkes şikayetçidir. Çözümü ise yüz gençleştirme operasyonları ile olur. Botoks ve dolgu yöntemleri ya da vitamin bakımları yüzdeki lekeleri siler, kırışıklıkları da ortadan kaldırır.