Yılmaz Vural, Süper Lig'e geri dönüyor

Gençlerbirliği, teknik direktörlük görevi için Yılmaz Vural ile anlaşma sağladı. İmza töreni bugün saat 14.00'te gerçekleşecek.

Yılmaz Vural, Süper Lig'e geri dönüyor

Spor Toto Süper Lig takımı Gençlerbirliği'nde teknik adam arayışlarında mutlu sona ulaştı.

Başkent temsilcisinin yöneticileri, deneyimli antrenör Yılmaz Vural ile bir araya gelmiş, yaklaşık 6 saat süren görüşmenin ardından tarafların büyük ölçüde anlaşma sağladığı vurgulanmıştı.

16 haftası geride kalan ligde 13 puanla 16. sırada bulunan Kırmızı-Siyahlılar, sezona Stuart Baxter ile başlamış, İskoç hocanın gönderilmesi sonrası Mehmet Özdilek ile yoluna devam etmişti.

Özdilek'le yolların ayrılması sonrası ise kulüp başkanı İlhan Cavcav, Ankara'ya davet ettiği Fuat Çapa ile anlaşamamıştı.

Kulüpten açıklama geldi

Öte yandan Gençlerbirliği Kulübü Başkanvekili Niyazi Aktaş, teknik direktör Yılmaz Vural ile görüştüklerini doğruladı.

Aktaş, "En uygun teknik adamla anlaşarak kulübümüzün geleceğini kurtarmaya çalışacağız. Başkanımız İlhan Cavcav ince eleyip sık dokuyor. Bütün derdimiz bir hata yapmamak. Teknik direktör Yılmaz Vural ile görüşüyoruz. Bugün itibarıyla bir anlaşma sağlayamadık. Kendisiyle yarın son bir görüşme daha yapacağız" ifadelerini kullandı.

Resmen açıklandı

Bu gelişmelerin ardından Gençlerbirliği, Yılmaz Vural ile kesin anlaşmaya vardığını resmen açıkladı. Twitter hesabından yapılan açıklamada imza töreninin saat 14.00'te olacağı ifade edildi.

(fanatik)

yılmaz vural süper lig gençler birliği