7 bin TL'lik kirayı nasıl ödüyor?

F-tipi polis şefi Ali Fuat Yılmazer'in gözaltına alınması sırasında ilginç bir ayrıntı da ortaya çıktı. Sarıyer Uskumruköy'de bir villada oturan Yılmazer 7 bin lira kira ödüyor. Yılmazer'in maaşının tam 3 katına denk gelen bu kiranın nasıl ödendiği merak konusu oldu.

7 bin TL'lik kirayı nasıl ödüyor?

F-tipi örgüt operasyonunda, yasa dışı dinleme iddiasıyla yapılan gözaltı listesinin ilk sırasındaki Ali Fuat Yılmazer'e ilişkin çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı.

Eski İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, operasyonun ilk gününde Sarıyer Uskumruköy'de evinde gözaltına alındı. 10 saat boyunca arama yapılan 750 bin dolar değerindeki villaya 7 bin lira kira ödendiği ortaya çıktı.

F-tipi örgütün "kozmik lideri" diye bilinen Yılmazer'in Sarıyer Uskumruköy'deki süper lüks villanın kirasını nasıl ödediği ise soru işareti. Emekli Emniyet Müdürü olan Yılmazer 2 bin 500 lira emekli maaşı alıyor. Yılmazer'in 6 aydır oturduğu bu villanın kirasını nasıl ödediği merak ediliyor.

Yılmazer'in evinin yer aldığı Park Villaları sitesinde 21 villa var. Her villa 350 metrekare ve yine her birinin 500 metrekare bahçe mevcut. Sitede yüzme havuzu ve sosyal tesisler de bulunuyor.

ulusalkanal.com.tr

maaş ali fuat yılmazer kira gülen örgütü