Erdoğan'dan Zekeriya Öz açıklaması

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, F tipi örgüt üyesi eski savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'nın firarını değerlendirdi. 100'e yakın örgüt üyesinin firar ettiğini açıklayan Erdoğan, Öz ve Kara için "Yaka paça buraya gelip, yaptıklarının hesabını verecekler" dedi. Erdoğan PKK ile F tipi örgüt arasında da işbirliği olduğunu belirtti

Erdoğan'dan Zekeriya Öz açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Tokat ve Artvin illerinden gelen muhtarlarla Ak Saray'da bir araya geldi.

Muhtarlara hitap eden Erdoğan, Türkiye’de artık tüm provokasyonlara rağmen siyaset ve toplum mühendisliklerini yerini milletin rızasına ve teveccühüne dayalı meşru siyaset yöntemlerinin aldığını söyledi.

Konuşmasında kumpas savcıları Zekeriya Öz ile Celal Kara’nın Ermenistan’a kaçmasına da değinen Erdoğan şöyle devam etti:

“Şu ana kadar yüzü aşkın bu şebekenin mensupları yurt dışına kaçmıştır. Biz her hesabın üzerinde bir hesap olduğuna, kaderin üstünde bir kader olduğuna inanan insanlarız. Kendilerini herkesin ve her şeyin üzerinde görenler birer birer yıkılıp giderken, ülkesini terk ederken biz işte burada olduğu gibi milletimizle el ele, kol kola, gönül gönüle yolumuza devam ediyoruz.

İşte daha yeni görüyorsunuz bu acımasız kararları verenler şimdi bakıyorsunuz Gürcistan üzerine Ermenistan’a kaçıyorlar. Tabi oradan da kim bilir nereye kaçacaklar o ayrı mesele ve tabiî ki şuanda Türkiye olarak bizlerde iz sürüyoruz. Şimdi bunlarla ilgili kırmızı bültenler hepsi bir kısmı Romanya’da yakalandı biliyorsunuz, bunlarda bir yerlerde muhakkak yakalanacak ve bunlarda yaka-paça buraya gelip yaptıklarının hesabını er veya geç verecekler. Allah ömür verdiği, milletimizin desteği bizimle olduğu sürece inşallah bu yolda yürümeyi sürdüreceğiz.”

ulusalkanal.com.tr

tayyip erdoğan Ermenistan Zekeriya Öz Gürcistan