Yılbaşı operasyonları

Yeni yıl yaklaşırken kaçak içki ve sigara operasyonları hız kazandı. İstanbul ve Adana'daki baskınlarda piyasaya sürülmeyi bekleyen litrelerce kaçak içki ele geçirildi. Sivas ve Hakkari'de ise paket paket sigara ve cep telefonları yakalandı.

Yılbaşı operasyonları

Yılbaşında piyasaya sürülmeyi bekleyen litrelerce kaçak alkol ve sigara düzenlenen operasyonlarla ele geçirildi.

Adana'da 17 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Şafak vakti yapılan, 700 polisin katıldığı operasyonda 4 kaçak içki imalathanesi tespit edildi. İmalatheneleredeki 9 bin şişe kaçak içki ele geçirildi.

Olayla ilgili 17 kişi gözaltına alındı. Kaçak içkilerin yılbaşında İstanbul, Adana ve Mersin'deki lüks restoranlara satılacağı bildirildi.

İstanbul da güne operasyonla uyandı... Gaziosmanpaşa'da kaçak içki ihbarını alan polis operasyon düzenledi.

Depoya yapılan baskında, satışa hazır çok sayıda bandrolsüz içki ele geçirildi. Polis ekipleri, depo sahibini gözaltına aldı.

Depo sahibinin yaptığı açıklama bu sahneleri getirdi akla... "Kaçak içki imal etmiyorum. Aksaray'dan alıyorum, kendim içiyorum." diyen şüpheli, polisin içkileri taşımasına da yardım da etti.

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde ise polisin yol kontrolü sırasında 83 bin paket kaçak sigara yakalandı. Bir TIR'ın dorsesinde patates çuvalları altına gizlenen sigaralara el konuldu, TIR şoförü gözaltına alındı.

Yurda kaçak yollarla sokulan bin 6 adet kaçak cep telefonu da Hakkari'de trafik kontrolü sırasında ele geçirildi.

ulusalkanal.com.tr

yeni yıl piyasa kaçak içki